Nerden Nereye 141



Gözle


Şurada birkaç ay önce lafını etmiştik. Idefix, Mancini biyografisini satışa sunmuş. İngilizcesine güvenenlerden alan çıkar. İlaveten, belki İstanbul'daki İngilizce kitap satan kitabevlerinde de vardır bir ihtimal. Türkçesi'nin çevrilmekte olduğunu biliyoruz. O zaman, 1-2 ay içinde elimize geçme ihtimali var. Martı Yayınları azıcık akıllıysa bir an önce çevirtip yayınlar zaten. İnanılmaz satar bu ara.

Gündem


Yeni başkanımız Adam Silver'ın icraatleri devam ediyor. Kendisi Slam Dunk başta olmak üzere All-Star Haftasonu dahilindeki tüm bir Cumartesi gününü ihya ettikten sonra, şimdi de (görseli büyütelim pls)"WNBA vs NBA" işini başlatacak gibi gözüküyor –şuna hiç girmiyorum. Bunun gizlendiğini bir süredir duyuyorduk sağdan-soldan. Ama D-Smart'ın sitesi daha fazla gizlemeyi becerememiş. Bütün NBAseverlere müjdeleyelim biz de, hayırlı olsun.


Cuma


Jason Collins gay olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez bir NBA takımıyla parkeye çıkıyor ve oyuna girerken seyircilerin bir kısmından alkış alırken ekrana bu Galatasaray taraftarı yansıyor.

Edit: Daha güzel resimler buldum. İlk karede Nets bench'inin birkaç sıra üstünde, Galatasaraylı elemanın bir aşağısında, hafif çaprazında Fenerbahçeli biri de varmış. Maçta Lakers'ı destekliyorlardı.