Erto


Tasarım konusunda yenilik aradıkça, formanın her bölgesini kullanma yoluna gidilebiliyor. Son dönemde gözüme çarpan 2 örnekte, arka görünümü karmaşıklaştıran tercihler söz konusu.

Puma giyen başka takımlarda var mı bilmiyorum varsa da o bölge farklı renk mi, o da var ama, Arsenal'ın iç saha formasının arka-alt tarafında, çok ince olmayan ve yanlara doğru azalarak biten bir beyaz bölge var. E artık formalar şortların içine konmadığı için de, bu bölge tamamen dışarda kalıyor ve maçı izlerken "lan bu forma nerde başlayıp nerde bitiyor" tipi cümleleri kafada dolandırmak zorunda kalıyorsunuz.


İkincisi de Ajax'ın evey forması. Şimdi formanın en altını saran şerit, bu sezon çoğu Adidas giyen takımın formasında o parça var, aynı renk ya da değil (ve kol uçlarının içi, ki iç saha formasında da öyle [bu arada o 3 tane "x"in de tarihsel bi' muhabbetleri var sanırım]) siyah-kırmızı. Üstüne, sanki arkadan bakanın kafası iyice karışsın ister gibi, şortta da en üstün hemen altında enine bir şerit, farklı renk diğer şortta da tersi.

Tabii Arsenal'ınki daha rahat görülüyor, Ajax'ınki biraz sıyrılınca görülebilir hale geliyor.


Ertesi gün editi: Rafet bey yardıma koştu. "o 3 'X', şehrin sembolü. Belediye logosunda filan da var."

0 yorum: