Könh


2-3 gün önce "Meyvedır NBA takımı almaya niyetli" gibi bir haber vardı. Haberi koyan yerlerden biri, Meyvedır'ın Magic ile fotosunun olduğu tiviti de paylaşmış. Dikkatimi Magic'in üstündeki tişört çekti. Lakers logosu var, ve Nike... Büyük ihtimalle biliyorsunuz, önümüzdeki sezondan itibaren NBA'in resmi ekipman tedarikçisi Nike olacak.

Muhtemelen resmi olmayan bir durum var. Çünkü Adidas ile olan kontrat bitmeden kulübün herhangi bir ürününü başka bir marka altında görmek sorun çıkartabilir. Herhalde önden şöyle bir yolladılar, yetkililere falan. O arada da Magic unutuverdi, fotoğrafı saldı.
Düz, sade bir tişört. Bir numarası yok. Ama Lakers logosuyla Nike'ı yıllar sonra bir arada görmek adına bile ilginç. Önümüzdeki sonbahardan itibaren göreceğimiz manzaralara alışmak adına da güzel.

Nike demişken, bir de şu var. Hem markanın azılı bir hayranı olarak, hem de bir takımın forma açısından istisnai bir konumda bulunmasının hoşluğu açısından (Lakers'ın içerde sarı giymesi gibi) çok sevindiğim bir haber oldu.

0 yorum: