birinç

Selam! Evet, biz de bir halt edip, blog açmış durumdayız. Çok farklı amaçlarımız yok diğer blogculardan. Ama şundan eminiz ki, söyleyecek şeylerimiz var. Sıkıntılarımız var. Bunları bir şekilde dışa vurmak istiyoruz. Okunur mu? Bilmiyorum. Bilmiyoruz. Zaman gösterecek bunu.

Bu blogda başta spor, siyaset, ülke meseleleri, edebiyat, müzik gibi konuları ele almayı planlıyoruz. Malum, çok güllük-gülistanlık bir yerde yaşamıyoruz. Gidişat kötü. biz de kendimizce gördüğümüz yanlışları, olması gerekenleri yazacağız burada. Plan şimdilik bu. sapabilirz de belki. bilemiyorum.

Spordan kastımız futbol, basketbol, formula 1, amerikan futbolu vs. yerli ve yabancı.

"Kıran kadar" blog var. Onların arasında kim görür bizim kıçıkırık blog u? Bu sorunun cevabı belli az çok. Ama biz, ortada bir emek, bir marifet varsa, kaliteli bir "ürün" varsa bir şekilde rağbet olacağına inanıyoruz. Hakkının verileceğine inanıyoruz. Yapılan iş iyiyse gören olur.
İşte bu açıdan şunları söylemek lazım:biz öncelikle kendimiz için yazıyoruz. Belki bu blog u bizim dışımızda kimse ziyaret etmeyecek. Anca eş-dost-arkadaş belki. Onları da sayma. Onları dışarıda bırakırsan kimsenin okumama ihtimali de olduğu için biz, buradaki yazıları kendimiz için yazacağız. En azından içimizde kalmayacak.

Blog açma yolunda bize fazlasıyla iyi örnek teşkil eden başta Aceto Balsamico olmak üzere tüm kaliteli blog'lara selamlarımızı yolluyoruz.

0 yorum: