Barça...


Madem Henry yazdık, Barça'dan devam edelim.
Puan farkı 5'e indi. Eğer Sevilla'yı yenebilseydik geçen hafta, 3'e inecekti. Bu da iyi.
Şampiyonlar Ligi'nde de Celtic'i evinde 3-2 yendik. Messi 2 gol attı, Henry de harika plaseledi. Tur cepte gibi. Umarım çeyrek finalde ManUtd filan gelmez de, bu iki takım finalde karşılaşabilirler, bu ihtimal hala sıcak kalır. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nin şanına layık bir final izleyebiliriz sonunda. Her sene sürpriz filan, favorilerin erken elenmesi derken, istenilen tür bir final pek olmuyor. Seyirci de üzülüyor.

Sezon başından beri hep en az 5 oyuncu sakat oluyor. Toure, Deco, Bojan en son sakattı mesela. Düzeldiler. Eto'o da kupadaydı, geldi.
Ama tam kadro olunca da yedek kalanlar, hayrete düşürüyor. Belki de en iyisi, zaman zaman bazı oyuncuların sakat olması. Tabii sağlık bu, olumsuzluk istememek gerek de, bu kadroyu da öbür türlü kullanmak çok zor. Bu şekilde herkes süre bulabiliyor yani. İşte bu noktada geniş kadronun faydaları görülüyor. İlk bakışta herkes Barça kadrosu, hele de forveti için "kim oynayacak, şu şu yedek kalacak" filan diyor ama, sezon başından beri manzaraya bakacak olursak, hemen hemen herkes de şans buluyor. Sezon başında gitmesi beklenen Gudjohnsen bile.

0 yorum: