İdeefixe


Az önce İdeefixe'e girdim. Genel tasarımı değişmiş sitenin. Bir de yukarıdaki isim "İdeefixe" yerine "İdefix" olmuş. Yukarıdaki gibi değil yani artık. Ne ki bu şimdi. Neden böyle bir şey yapıldı acaba. Garip.
Öff, sanki başka siteye girmiş gibi. Sevmiyorum böyle değişiklikleri.

5 dakika sonra Edit: Şöyle bir şey varmış "vitrin" kısmında:

"idefix'in yeni yüzü ile merhaba,

bir yenilenmenin zamanı gelmiş ve geçmişti bile. hayatın her alanında, her değişiklikte olduğu gibi çok farklı eleştiriler duyacağımızdan hiç şüphemiz yok. ahmet bey "ne kadar güzel olmuş, elinize sağlık" derken, ayşe hanım "nerede benim ideefixe'im, siteyi mahvetmişsiniz, derhal istifa ediyorum" diyecek veya bazı dostlarımızın başka sitelerimizin yenilenmelerinde yazdıkları gibi "derhal eski haline döndürün!" emrini duyacağız :-) bütün görüşlere saygımız var. bir site yaşıyorsa kullanıcıları ile yaşıyordur ve onların her türlü eleştiriyi yapmaya hakları vardır. her zaman olduğu gibi hepsini can kulağı ile dinleyecek ve öğrenmeye devam edeceğiz. hayatın ustası olmak iddiasında olmadık hiç, hep çırak ve hep öğrenciyiz.

kuşkusuz yaptığımızın en iyisi olduğu iddiasında değiliz, ancak bizim yapacaklarımız içerisinde en iyisi olduğuna dair bir inancımız olabilir. yaptığımız iş bizim içimize sindi. ama bu öylesine içinden çıkılmaz bir "zevk meselesi" ki, gerçek bir özgürlük ortamında kim hangi konuda (müzik, resim, siyaset, edebiyat, sinema) belirli bir sayının üzerindeki herhangi bir topluluğun yüzde yüz beğenisini kazanmış ki biz öylesi bir beklenti içerisinde olalım.

bu yenilenme ile birlikte sizlere sunduğumuz iki ufak eklentiye dikkatinizi çekmek istiyoruz. birincisi, fiziki kitapçılarda kitabı karıştırabilme avantajını kısmi olarak sunabilmek ve kitapla ilgili satın almadan önce daha fazla fikir edinebilmenizi sağlamak amacıyla bir çok kitapta ilk sayfaları okuyabileceksiniz. ikincisi, sinema severler için, onlar da filmlerin fragmanlarını izleyebilecekler.

öte yandan, biliyorsunuz çok tartışmalı ve çekişmeli bir "isim anketi" yapmıştık. logomuzun da değiştiğini ve o anket sonuçları doğrultusunda "idefix"i kullandığımızı göreceksiniz. ama siz nasıl istiyorsanız öyle (ideefixe , idefiks, idefix) yazabilirsiniz, her hal ve şartta hizmetinizde olacağız.

saygı ve sevgilerimizle,
idefix ekibi"

Ben bu anketi neden görmedim peki, o kadar sık girip de. Neyse, hayırlı olsun diyelim.

0 yorum: