İlker Acun...

Ntvspor.net'e sık girenler bilir. Bu sitenin veyahut spor servisinin çok güzide bir elemanı var. İsmi İlker Acun. Kendisi çok muhterem bir zat. Neden derseniz, bu arkadaş bize, herhangi bir yeteneği olmaksızın medyada nasıl yer bulunur, onu gösteriyor. Ne bileyim, spor bilgisi filan da gerekmiyor sanırım. Torpil ihtimaline hiç bakmıyorum, çünkü eğer öyleyse, tüm bu söylediklerim havada kalır.

Bu arkadaş sanırım Nba haberlerini hazırlayan tayfaya mensup. Ve bir de, haftada bir filan ufak yazılar yazıyor. Şöyle mesela, "Pierce uçuşa geçti". Ve bu yazı, tamamen istatistiki verilerden oluşuyor. Bir oyuncunun 10 maçta yaptığı bütün istatistikleri yaz, azıcık da öv, al sana harika br Nba yazısı. Birçok değerli Nba uzmanını içinde barındıran Ntvspor, Kaan Kural'a, sadece 10 dakikasını alacak bir yazı yazdıramıyor mu? Kala kala İlker Acun'a mı kalındı?

Dün yine "harika" bir yazı parçalamış, Morrow hakkında. Ama gel gör ki, daha 2. paragrafta sıçış başlıyor:Morrow, ilk Nba maçında 37 sayı atmış. Ah be annem, madem istatistik delisisin, az daha dikkatli ol. Adam ondan önce 5 maçta daha oynadı. Sen ilk o maçta duydun diye mi, ilk maç ibaresini yapıştırdın.
Aşağıya da bir tane draft edilmeyen oyuncular listesi, tamamdır.

Bu adamı okudukça çıldırıyoruz, hiçbir beceri yok, yorum kabiliyeti yok. Bir de üstüne üstlük sırıtık bir resim, daha da gıcık olalım diye, pişmiş kelle gibi.
Ha, dersen ki, "bilader, sen bloga yazıyorsun beleşe, o adam Ntvspor'da, bunu naapıcaz" diye, ben de sikerim böyle düzeni derim. Türk medyasındaki köşe yazarlarının yüzde 95'ini toplasan, bir Tardini, bir Flying Dutchman, bir Aceto etmez. Onu nasıl yapacağız?

5 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

yanlışın war ilk maç demiyor ilk 5 çıktıgı ilk maçta diyor adama sallamadan önce biraz dikkat ...

L dedi ki...

hocam, ben yazıyı yazarken sitede yayınlanan versiyonda o ibareler vardı. şimdi siteye girip bakarsan, yazının bugün(yani çarşamba) güncellendiğini görürsün.
dikkat açısından sorun yok.

Unknown dedi ki...

desene ilker acun birkez daha fake attı bize yazıyı düzelterek sıçtık bari sıvazlıyalım hesabı ...

L dedi ki...

aynen o hesap.