Right


Hidayet haberleri sayesinde Suns formasının yakasının değiştiğini görüyoruz. En azından benim için önceki daha iyiydi. Önceki hali için:

8 yorum:

pepino dedi ki...

dikkatli bakınca butun takımların yakalarıyla oynamıslar bu sezon niye bilmiyorum. mesela spurs ve washington v yaka olmus denverda falan baya degisiklik var

L dedi ki...

hadi canım... bakıcaktım diğerlerine ama, erinip sezonu bekliyim dedim. kötü haber senden geldi, spurs v yaka ha. vay anasını.

maRco dedi ki...

avrupa turnesi formaları olmasın diyecemde, suns avrupa turnesindemi onu bilmiyorum. ayrıca phoenix yazısıda ufak

Selocan dedi ki...

Pardon NBA cahilliğime verin. Meriak ediyorum. Neden yakaların değişmesi bu kadar ilginizi çekti ? Yeni sezon başlamayacak mı ? Yeni sezona yeni formalarla çıkmak normal bir şey değil mi zaten ? Yani tamam yeni yakaları beğenmemiş olabilirsiniz, ama sanki siz yakaların değişmesi çok farklı bir olaymış gibi konuşuyorsunuz. Aydınlanmak istiyorum...

L dedi ki...

estafurullah abi. şimdi nba'de, her sezon forma yenilenmez. genelde 6-7 sezonu bulur. tabii ben şöyle kaba-taslak bi ortalama veriyorum. kesin bi istatistik değil. ama mesela biz, yani spurs, 10 yılı aşkın süredir aynı formayı giyiyor. ve bir klasik olmuş durumda. o formaya radikal değişiklik yaparsan, olmaz. boston da öyle mesela.
o yüzden bazı böyle birkaç zaman daha aynı formayı giyecek takımların, yakalarını değiştirmişler sanırım. hepsini görmedik tabii. sezon başlasın da. yeni formalardan zaten bahsediyoruz.

Selocan dedi ki...

Görünüş tamamen aynı oluyor yani. Ufacık bir değişme bile olmuyor 10 sene geçse bile ? Zaten bu kadar tepki verdiğinize göre olmuyor. Bu çok ilginç... Teknolojisi değişiyor herhalde ama ? Peki forma satma konusunda sıkıntı yaşamıyorlar mı ? 10 sene aynı forma.

pepino dedi ki...

aynen. boston lakers spurs chicago gibi takımların formaları ben kendimi bildim bileli aynıdır. formasını degistiren takım da komple degistirir genelde (renk, logo, vs.) yani bu cok sık rastlanan bi durum degil ornek vermek gerekirse utah jazz bu sezon formasını degistirdi gecen sene lacivert beyaz acık maviydi bu sene lacivert yesil sarı beyaz yapmıslar ve logoyu falan nostaljik yapmıslar mesela utahın bundan onceki forması da mor beyaz dı yanılmıyosam 2005te yine renk logo degisimine gitmislerdi baya uzun oldu ama kaptırdım kendimi :D

L dedi ki...

heheh :) utah da değişti ha. g.state de değişti mesela, onlar da retro'ya döndü.