Saldır


Az önce Ntvspor'da Murcia-Barça'nın tekrarına geldim. Aklıma geldi, skora baktım gidip. 3-5 Barça almış. Kaç maç gol atamadılar. Son 2 maç 7 gol attılar. Ha 6 tane de yediler o ayrı. Tabii bunların bu saatten sonra önemi yok.
İlginç olan, sahaya çıkan kadro. Defans harici oyuncular şunlar:Xavi, Gudjohnsen, Dos Santos, Messi, Henry ve Eto'o. 4-1-5 veya 4-2-4 gibi bir şey yani. Maçın 2 taraf için de bir ehemmiyeti olmaması (biri düştü, diğerinin akıbeti kesin), bu kadronun taraftarları endişelendirmesi gibi bir ihtimali ortadan kaldırıyor tabii. Fakat, bir düşünün, Barça sezon boyu böyle bir sistemle oynasa, ne kadar zevkli olurdu. Belki en azından 2.lik kurtarılırdı.
Bir forvet eksiği bile olurdu yani. Bakalım şimdi bu kadroyla nasıl dizilmiş Barça. Defansın önünde Xavi ve Eidur var. Onların önünde Dos Santos, sağda Messi, solda Henry ve en önde de Eto'o. Böyle oynanır mı normal bir sezon maçında? Oynanır. Hiç olmadı "ben" oynarım ulan. O kadar da fena değil. Riskli evet ama, mesele bu riski uzun vadede almak.

Maçta Dos Santos hat-trick yapmış. Bu güzel. Resim de çok alakalı olmayabilir ama, hoşuma gitti, ne yapalım.

0 yorum: