Ercan Kaner


Daha önce de kendisini burdan eleştirmiştik naçizane. Ercan Taner yazı yazmasın, youm yapmasın. Hatta spor haberi de sunmasın. Maç sunsun yeter.
Linki verelim şöyle, okuyun sıçışı:

http://www.ntvspor.net/Pages/31323.ASP

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Nerede sıçmış anlayamadım.

miracsaral dedi ki...

Valla ben de ortadaki "sıçışı" anlayamadım. Dünyanın her ülkesinde, son model arabasıyla kaza yapıp, kafayı gözü yaran yıldız oyuncu eleştirilir. Hem de Arda'nın da sicili, İstanbul'da Ortaköy, Bebek tarzı yerlerde takılan arkadaşlarında bildiği üzere "temiz" değildir.

Hâ, tabi ki bence de bir kaza yapması onun kokain kullanmasının önünü falan açmaz, bu son derece erken yapılmış bir tahmin olur ama bu yazı iğrençtir, gereksizdir, haber değeri yoktur da diyemeyiz bence.

Ama cidden Galatasaray taraftarı "toz kondurmama" konusunda biraz muhafazakardır. Bunu Hagi ne kadar büyük futbolcudur tartışması yaptığım her Galatasaray'lı arkadaşımda yaşadım, öğrendim. Demek ki şimdi sıra Arda'ya gelmiş..

Arda Turan Oley...

Haketo Zaman dedi ki...

@ chao grey,

Abi gözünü seveyim, bir baksana verilen örneklere. Adam kaza yaptı, karşısına verilen örnekler Stefan Effenberg, Rene Higuita, Diego Maradona, Paul Gascoine...

L dedi ki...

@her anlamayan okur:

abi daha ne yapalım. zorlayın kendinizi o zaman.

@hiçkimse:

genelleme yapmayalım, yapanları uyaralım. biz hep bas bas bağırıyoruz, objektif olmaya çalışıyoruz. inanan inanır. gerisi bizden çıkmıştır.
ve evet, arda turan oley.

Haketo Zaman dedi ki...

Arda Turan oley!