Burak Hakkı

Blog konuları haricinde olacak belki ama cidden "yazmazsam çatlarım". Semum'un başrolünde oynayan Burak Hakkı. Rezil oynuyor. Yani en azından onun kadar kötü oynamayacak birileri bulunurdu eminim Türk erkek oyuncular arasında. Filmden soğutacak kadar kötü gerçekten.
Bir de şunu anladık ki, bu elemanın dizilerde tutmasını sağlayan seslendirmeymiş. Dizilerde bu abimizi seslendiren kişi cidden çok iyi. Gerçek sesini duymak zorunda kalınca, salondan kaçasımız geldi. Demek ki, bir kaliteli seslendirmeyle birçok dizide oynayıp, parayı kırmak mümkün olabiliyormuş. Oyunculuğa ne gerek var, yakışıklı ol yeter. Türkiye işte.

Şimdiye kadar 6-7 dizi olmuştur oynadığı. Benim bildiğim 4-5 tane var zaten. Kendisi mankenlikten oyunculuğa geçenlerden. Eşi de manken zaten. Zamanında gördüler, eli-yüzü düzgün filan. Hoop, dizide oynat, zaten gerisi gelir ardı sıra. Ha, eşi de Kurtlar Vadisi'nde oynuyor. Sema Şimşek ismi. Ama son bölümlerde çok görünmüyordu. Koyun-Keçi-Abdurrahman meselesi işte, her zamanki gibi.
Bir tane de düzgün resmini bulamadım, bu nasıl yakışıklılıksa.

0 yorum: