NBA Power Rankings!

Kafaya göre bir power rankings yaptım. Çok kapsamlı değil ama, ne var ne yok. Öyle işte. Başlayalım:

1- Los Angeles Lakers: Kobe, Gasol, Odom, Bynum. Bu dörtlü başka hangi takımda var? Bynum olmadan bile geçen sene neler yapabildiklerini gördük. Bynum'ın dönüp, Farmar'ın tecrübelenip benchten daha büyük katkı yapmasıyla şampiyonluk için en büyük aday olarak görüyorum.

2- Boston Celtics: Şüphesiz ki tecrübeliler. Geçen sene ne yapabileceklerini gösterdiler. Fazla söze gerek yok. İki numara Keltler.

3- New Orleans Hornets: Paul ligin en iyi point guardı. Geçen sene tecrübesizliğe rağmen Spurs'ün götünden ter getirdiler. Artık neyin nasıl olduğunu biliyorlar. Hem de Posey gibi son 5 senede gittiği iki takımda da şampiyon olmuş bir görev adamını kadrolarına kattılar.

4- Houston Rockets: Kağıt üzerinde takım inanılmaz. Takım kimyasını oturtup, sakatlıklarla boğuşmazlarsa T-Mac artık ikinci tur yüzü görebilir.

5- San Antonio Spurs: Manu sakat olabilir ama TD ve Parker'ı Popovich gözetiminde yok sayamazsınız. Tek haneli yıl olduğunu da unutmamak lazım.

6- Detroit Pistons: Takımdan eksilme yok. Rodney Stuckey'i de bütün preseason izledik, bayağı geliştirdi kendisini. Pistons Pistons'tır.

7- Cleveland Cavaliers: LBJ ve ekibinin Mo Will'i de katıp geri dönüşü Doğu'daki iddialarının arttığına işaret. Gemisini kurtaracak mı kaptan göreceğiz.

Devamı yolda...

0 yorum: