Wnba Finaller Först Maç

Aslında bunları "Abd muhabirimizin" yapması gerek ama, ne bok yiyorsa, yazamıyor bir türlü. Lig bitti ulan, bir tane Wnba yazısı yok anasını sevdiğimin blog'unda.

Finalin ilk maçı oynandı efem. 77-69 yenildik-yani SilverStarz. Bitime 7.5 dakika kala 65-52 gerideydi bizim kızlar. Korkunç bir "ıkınmayla" ve "her şeyi sokarak" 69-69'a getirdik. O ara bütün maç sıkı tutulan Becky Hammon da katkı yapabildi. Fakat 69-69'dan sonraki 2 hücumda topu kaybetti ve, farkın Shock lehine 4 sayı olmasına sebep oldu-maçın içine sıçtı yani. Sonraki 4 sayı da taktik faullerden zaten. 4/10 ile 13 sayı atabildi Hammon.
Shock'ta 2 forvet oyuncusu Katie Smith ve Taj McFranklin-Williams çok iyiydi. Hele Smith, habire el üstü attı. 40 dakika oynadı bir de, çıkmadı.
Bu galibiyet, bu sezonki play-off'larda alınan ilk deplasman galibiyetiymiş. Bunun üstüne sanırım, evindeki 2 maçta işi bitirir Shock. Bir de, bu mağlubiyet, San Antonio'nun bu sezon bütün maçlarda, Doğu takımlarına karşı aldığı ilk mağlubiyetmiş. Kaybedecek zamanı buldunuz.

Kazansak başlığı "San Antonio Detroit sever" koyacaktım ama, yalan oldu. Ha, hala severiz, ve daha bir maç oynandı sadece. San Antonio "deplasman" da sever.

2 yorum:

Haketo Zaman dedi ki...

İzleyemiyoruz kurban, televizyon bozuk :(

L dedi ki...

e çalışıyosun ya yarrak, alsana bi tane.