Derbi Preview


Balık baştan kokmaz, baştan sıçar! Sıçtık sanki.
Sezon başından, ne sezon başı, adamı karşıladıktan beri "Lincoln Fener'in Anasını S.." diye bağırıyoruz. Sakattı, düzeldi. Form da halloldu. Ama maça bir günden az kala, gece bir haber:Lincoln yok.
Bu demek oluyor ki, 4-4-1-1 oynayamayacağız. Tabii Arda koyulabilir or(t)aya ama, o zaman da sol kanat avantajı uçup gider.

Bütün sezon adamın Fb'ye yapacağı muameleyi bekle anasını satayım, sonra da elde patlasın. Son durum, maçta oynamayacağını söylüyor. Yine de takıma güveniyoruz ama, biz bu adama böyle zamanlar için bu kadar para saydık. Şimdi de yok.

Şeytan diyor, yendikten sonra da şu üstteki gibi bir pankart aç ama yakışmaz bize. Ha, yakışmayacağı, yapılmasına engel mi? Hayır. Galatasaray tribünlerinin nasıl bir profile sahip olduğunu gördüm bu yaz ilk elden. Yapılır yani ama olmaz inşallah.

Bir de yeni marş meselesi var. Bildik bir latin şarkısının üstüne okumuşlar.
İlaveten Volkan'ın elinin sıkılmayacağı söyleniyor. Bakalım.

Son dakika golü olmasın be abi. Kalpten gideriz valla.

Aslında öyle bir durum var ki, insan korkmuyor. Her sezon Fb bizi yener, sonra biz gider şampiyon oluruz. Anlayacağınız, şampiyon olacaksak, Fb yensin bizi. Ama bunu önceden bilemiyoruz, malum. Hayırlısı.

0 yorum: