Çelsi Finalde


Finalde Benitez'in ne işe yaradığı merak edilen saçma talimatlarını görmeyeceğiz çok şükür. Şu "futbol oynamaya niyeti olmayan" Liverpool finale çıkmadı ya sonunda, şükür namazı kılasım var.
Lampard yaslı halde çıktı, daha doğrusu çıkmayı tercih etti, gol de attı. Gol sonrası sevinci sanırım herkesin yüreğini sızlatmıştır. Siyah bandı öpmesi, ruh halinin dışavurması vs. Sırf bunun için bile insan Chelsea'nin finale çıkmasına sevinir.

Ligdeki rekabeti de göz önüne alırsak, zevkli bir final geçecek diyebiliriz. En azından Liverpool yok, o yeter! Bakalım 2 cephenin kaçını Manutd, kaçını Chelsea alacak?

Babel bir ara en uçtaydı, Gerrard forvetin solunda. Torres çıktı, Kuyt oyunda kaldı. Kuyt'a daha önce sövmüştüm sanırım, abi ne işe yarar bu adam?
Ne olursa olsun, son 3 dakika bir gol atsalar, L'Pool çıkıyordu, futbol böyle bir oyun işte. Ama "allahtan" olmadı. Ne diyebiliriz ki...
Drogba'nın 2 golü de müthişti. Hele ilk golde top acaba ne kadar hızla gitti?
Hyppia'nın penaltılık pozisyonunda, ilk kısımda Lampard'ın müdahelesi penaltıydı, ama Hyppia düşmeyince vermedi tabii. O çok kritikti.

3 yarı finalden sonra final:alsın bari Chelsea. Hazır Manutd almasın istiyoruz kupayı.

Edit gibisinden not:Drogba'nın ilk golde, Kalou ofsayttı, onu söylemeyi unuttum. Bir de Torres sakatmış, ondan çıkmış.

0 yorum: