Sikerim Lan


Bu yazıyı objektif yazamayacağım kısmen, okuyanlar kusura bakmasın. Hakikaten futbolun adaleti yok. Bütün maç biz oynadık ama muhtelif sebeplerden (en başta Eto'o ibnesi) gol bulamadık. Belli bölümlerde baskıyı çok arttırdık, ilk yarının sonu, ikinci yarının ortaları gibi, ama olmadı.
Messi vs Cr7 kapışmasının galibi belli oldu. Cr7, hadi anam, git hakeme çemkir sen. Kollarını çiçek yap, homurdan. Finalde sikecekler ananı.

Koca Manutd, yarım saat kapandı ya, yazıklar olsun. Kimse çıkıp da, "oyunun gereği" demesin, üstüne atlarım. Ayıp. Kupa yerine babayı alırlar inşallah. Yaşasın pozitif futbol.


Cr7 denen göt, uluslararası arenada fiyasko. Bunu 2 sezondur rahatça görebilirsiniz Şampiyonlar Ligi'nin üst kademelerinde. Daha önce yazmıştım, geçen yıl Kaka, bu sezon da Messi karşısında ezildi. Bu sezon takımı belki galip ama, kişisel rekabet olsun, takıma fayda olsun, yine çok yetersiz. Eğer elenselerdi, o kaçan penaltı için neler denirdi biliyorsunuz değil mi?

Şükür ki güzel bir gol yiyip elendik. Onu çıkaracak 2-3 adam var işte. Onlardan biri Valdes değil, o kesin!

İlker Yasin'e ne demeli? "Henry 8 sene Ajax forması giydi.". Önce yanlış duydum sandım, sonra maçın ardından ekşi'ye bir baktım doğruymuş. Elemanlar geyiğini yapıyor tabii. İlaveten, golün asistini Ronaldo'nun yaptığını söyledi, üstüne 3 posta övdü. Yazık, bunamış iyice.

Bu sezon da boş geçti, bakalım kimler gidecek yaz boyu, kimler gelecek Barça'ya.

0 yorum: