Yazık

Şimdi bu tişörtteki soruya ne cevap versin Denver ahalisi? Adamlar 50 galibiyetle Play-off'a girip süpürülen ilk takım oldu. George Karl, Play-off öncesinde "50 galibiyet alıp Play-off yapamazsak rezillik" diyordu, ya buna ne diyecek? Birinden kaç, diğerine tutul.
Melo daha 8/20 atsın, süperyıldız olur belki.
Hiçbir şey değil, Iverson'a yazık. Şimdi bu adam ne yapsın? Yüzük için takım takım dolaşsın mı? Ne bileyim, Spurs'e filan mı gelsin?

Kobe şu anda zevkten 4 köşedir. Takım birden (aslında birden değil de, neyse) Play-off'a girmeye çalışan takımdan, ilk turda Denver'ı süpüren, yüzük peşindeki takım oldu.

Boston'a da helal. Aslında Doğu'nun hepsine helal. Ne tahmin ettiysek tersi çıkacak sanırım. Bir de Wiz, Cavs'i 3-1'den gelip yensin, tam olur.
Bu saatten sonra, Boston'ın elenmesine üzülmem. Eğer 4 maç sonunda (9 senedir ilk defa Play-Off yapan) Hawks ile 2-2 durumdalar ise, zaten bırakıp gitsinler.

Magic hayırlısıyla ilk turu geçti. Şimdi 5 gün rahat. Adam gibi dinlensinler, Phila da gelse, Detroit de gelse konsantre çıksınlar maçlara. Hedo triple-double'a yaklaştı.

Dün itibariyle 2 takım konferans yarı finaline çıktı. Bugün de 3 tane daha eklenebilir bunlara. Hepsi Batı'dan.

Daha önce dillendirmiştim ama, blog'da yazmamıştım:Spurs, Suns-Mavs-Lakers üçlüsünü geçip, bir de Boston'ı eleyip yüzüğü alsa, ben bırakırım Nba'i. Elemanlar da bıraksın, hatta takım kapansın.

0 yorum: