Boş


Daha önce duymamışım, veya denk gelmemişim. Az önce gördüm. Şahane. Hıncal'dan.

"Newcastle maçını seyret, orta sahada boş gezen biri varsa işte o Emre'dir."

"İnternet Aşkı"

Çok var böyle haberlerden ama, bunu görünce "öh" dedim ve, koyayım şuracığa dedim. Kimilerini etkilemez veya ilgilendirmez böyle şeyler ama, belli konularda azıcık hassasiyetleri olanlar için önemli.
Bilen bilir, net ortamında başıboş, saf, önüne gelen ilk abazana kanacak milyonlarca kız var. Onların da peşinde olan başka milyonlar. Ne diyesin ki.

"Aydın'da yaşayan 16 yaşındaki K.C’nin internet aşkının ardından ibretlik bir öykü ortaya çıktı. K.C'nin aşık olduğu Tolga A.'nın genç kıza günlerçe tecavüz ettiği ve randevu evinde çalışması için zorladığı ortaya çıktı.

Sanal ortamda kendisini asteğmen olarak tanıtan Tolga A.’ya aşık olan genç kız 14 Aralık’ta evden kaçtı. Ankara’da yaşayan sevgilisinin yanına giden K.C, iki hafta boyunca sevgilisinin tecavüz ve işkencelerine maruz kaldı. "

Zıbıp

Blog'un daha fazla ilgi çekmesi için, başımdan geçmeyen, ama geçmiş olmasını istediğim/isteyeceğim hikayeler anlatmayı düşünüyorum. Böylece egomu da tatmin ederim, bloga da takipçi toplarım. Yorum yazan kızlara da sarkarım, her bi' boku yerim. Sıksam habire böyle, ulan bugün şu aksiyon geçti, 3 tane kıza aşık oldum, sonra geri döndüm, 2 "kanka"mla dalaştım, hepsi yalancıymış, hayatın allah belasını versin, herkes kötü, pis-kaka, ama keyfime de bakarım, veririm de alırım da, yüzüm hep güler, buna kimse karışamaz, istediğimi yaparım, özgür bir gencim ben, her boku yerim ama henüz kıçımı silemiyorum, seçimlerime kimse karışamaz, asiyim ben, düzen karşıtıyım, ama düzülüyorum farkında değilim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, kutuma gitmek istiyorum, kahvemde krema olmasın.

-3


2009'a girmemizin bir tek önemli yanı var. O da Marduk'un gelişine daha bir yaklaşmamız. Onun dışında bir ehemmiyet-ül lappap'ı bulunmamakta. Marduk'un yaklaşışı hepimize hayırlı olsun. Gelişi de öyle olacak zaten.

Naim Dilmener Filan


Türkiye'de sayısı az olan müzik eleştirmenlerinin en tanınanlarından, belki de evet, en tanınanı/en sözü geçeni olan Naim Dilmener, 2008'in en iyi ve en kötü 10 albümünü seçmiş. En iyiler arasında Sultana'nın Şöhret Yolu isimli albmü de var. "Bu işler zevk meselesi abi" dememek gerek burda işte. Biz aynı albümü Dibidik'i bir kenara ayırıp, kaldırıp atmıştık misal. Bu seçimini rap'e çok yakın olmamasına bağlayabiliriz belki de.
Ayrıca en iyi 10 listesinde Sakin'in Hayat isimli çıkış albümü yok, ki gerek biz, gerek birçok kişi tarafından çok çok beğenildi bu albüm. Her türlü harika bir iş çıkarmışlar. Büyük gelecek vaadediyorlar.
Yasemin Mori de yok, ki o da çok tutuldu. Garip yani. Atlıyorlar mı nedir, yoksa müzik zevki sanıldığı kadar yüksek değil mi abinin, bilinmez.

Müzik eleştirmenini de eleştirdik ya, yakında Marx'a filan da sallarız, hayırlısı.
Daha beteri, "lan olur mu, okurlar mı" diye bi' ton kişiye salladık, okundu, bu da adamın eline ulaşmasın. Lan!?

Kör Cerrah


Pesimist EP- Beş Parmak!

İlk yorum:
EP'nin en güzel şarkısı Ateşten Gömlek. Beat'i parlak olmasa da, hatta Sago nakaratta daha bir Müslüm olsa da, sözler açısından eski Sago tadı var. Fırtına ve Şimşek de sanki Fuat'a gider gibi. Şöyle ki:

Fuat- Mayınları Yolla:

"Geri gel lola, mayınları yolla, bin mil uzaktan çakar Fuat ona..."

Sago- Fırtına ve Şimşek:
"Atışları yap kovanları topla, var hedefe hepsi ıska,
Hey Dobiş, senin rapin sıska..."

Bir de şu hicri takvime göre yılbaşı olayı var, neyse oraya Salih girer.