Turunç

Bursa'dan genel olarak yine yanlış bir kreasyon, ama bu krasyonun içinde kendi çaplarını aşan bir away. Geçen sezon bilen bilir, yeşil-beyaz parçalı, yeşil-beyaz enine, düz yeşil, düz beyaz, bir ton aynı renklerde forma vardı. Bu sezon da aynı. Yenilik, Baliç'li, Ercüment'li, Musisi'li dönemin formasının yapılması. Diğer üçü, düz yeşil, düz beyaz ve enine yeşil-beyaz.



Bu forma hakkında akşama kadar övgü cümleleri düzebilirim. Bizim mercan formayı saymazsak (bir de Fb'nin 08-09 fosforlu var ama o tam değil)eğer, Türk futbolu şimdiye kadar böyle bir away görmedi-üst açık&alt koyu türü away açısından. Bursa gibi, büyükler harici bir takımda böyle formaları görmek harika. Ayrıca geçen sezon ana renkler dışında forması çıkmayan Bursa'nın, Cl oynayacağı sezonda böyle bir formaya sahip olması harika. Ben tabii yine de çok giymeyeceklerini tahmin ediyorum. Ki bu tutum, formanın şahaneliğini azaltmaz.

Mercan


Öncelikle, yeni formalarla ilgili her şey için, yan tarafa alalım. Ben de ayrıntılı yazarım yazacağımı oraya. Ondan önce kısaca;2 yeni formanın da aynı kalıp olması çok büyük FİYASKO. Güzeller filan, o sonraki mesele.

Nerden Nereye 25


7


Futbolu bıraktığı zaman daha mı çok üzüleceğim bilemiyorum. Real Madrid'in gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu, benim de en sevdiğim isim Raul... Guti'den sonra sana da güle güle. 2 gün üst üste hiç olmadı ama...

2 büyük kaptan'a da saygılar...

Winner

Şu resme dikkatli bakıyoruz (bir zahmet büyütelim):

Kupayı kazandıran hoca, Vicente Del Bosque:04-05 sezonuna Beşiktaş'ın başında girdi, çok kalmadı.

Roberto Carlos:07-08'in başında geldi, 2.5 sezon kaldı Fb'de.

Nicolas Anelka: 04-05'in ortasında geldi, 1.5 sezon kaldı.

Elvir Baljic: Hepimiz biliyoruz.

Geremi: Onu da biliyoruz.

Guti:Real Madrid efsanesiyken, kariyeri orda biter derken, Beşiktaş'a geldi.

99-00 sezonu başında gidip bu adamların hepsine "bak hacı, böyle böyle olacak, sen ilerde Türkiye'ye geleceksin, sen Türkiye'den İspanya'ya gideceksin" desen, hepsi sana "hasiktir lan ordan" çekerdi, değil mi? Ama işte...

Kvk


Sağda solda bu kitapla ilgili "ya abi filmi çekilse keşke", yok "tam sinema uyarlaması yapmalık film" gibi cümleler görüyorum uzun zamandır.
Hakan Günday'ın parayı kırmasına sebep olacaksa bile;
Bu kitabın filmini çekecek yapımcının şirketini sikerim.
Bu kitabın filminin çekildiği setin amına koyarım.
Bu kitabın filmini çekecek yönetmenin imanını sikerim.

Gider bunu tek başıma yaparım.

Zamanında nasıl Hakan Günday, sırf Celine'in varisleriyle iletişime girebilmek için Gecenin Sonuna Yolculuk'un cümlelerini kitaplarına serpiştirdiyse, ben de daha ağırından gider bu kitabın filme dönüşmemesi için her şeyi yaparım.

Bu kitabı o çok sevdiğiniz Fayt Kılap gibi dillere pelesenk edemezsiniz. Deneyecek olursanız bile Kayra gelir, Taylır Dördın'ın da sizin de amınızı götünüzden siker.

4


Biraz FD'nin Seyir Defteri gibi olacak ama, 99-00 sezonunda oynanan iki Avrupa Kupası finalinde de iki takım, deplasman formalarını giymişti. Böyle başka bir sezon yoktur muhtemelen.
Önceki sezon biten Kupa Galipleri Kupası devam etse, onda da iki takım awayleri giyerdi sanırım.

Cubs


Güle güle Guti...