Retro 33

Jesus


Kainatın gelmiş-geçmiş en iyi şutörü, (Damon Jones'a selamlar) bu unvanın rakamsal karşılığını da, çok büyük bir sorun çıkmazsa bugün alacak. 2 maçtır bekliyorum şahsen. Hadi ilkinde zordu zaten de, geçen maç en azından egale işini halletmesini bekliyorduk, olmadı-zaten yenildiler de.

Eğer kariyerinin ilk sezonlarında da son senelerdeki gibi üçlük atsa, daha erken kırabilirdi bu rekoru. 1-2 sezon daha önce. Rekoru (büyük ihtimalle) Lakers maçında kıracak olması da, daha anlamlı kılacak. Taraftar falan.

Ntv'nin (ya da Ntvspor, hangisiyse) bu maçı yayınlamaması da müthiş. Hem de haftasonundaki 2 maç da Lakers maçıyken.

Retro 32

Patates


Qatar yazısı öyle olmayacak, tamamen sarı olacak yazı. Unicef ise bu şekilde sırtta yer alacak. Hakikaten kötü gözüküyor. Sen yine yap her sene 1,5 milyonluk bağışını. Ancak çıkar Unicef'i yer bulamıyorsan. Barcelona forması böyle olmamalı.

23

Bütün "majesteleri", "efsane", "en büyük" muhabbetleri yalan oldu. Bir fotoyla amına koydun Mike. Ben bundan sonra senin icraatleri izlerken bu resim nasıl aklıma gelmesin Mike. Bi' ters bi' düz mü gidiyorsun Mike?

"Ali Ece Twitter'a Dönsün"

Beyler şuradan bi zahmet:

Ali Ece Twitter'a Dönsün Kampanyası

Sakin


Ne zamandır yeni albümleri bekleniyordu, hatta bir röportajlarında 2010 sonunda 2. albümün çıkacağını söylemişlerdi. Ama albüm gelmedi, onlar da yok oldu. Çok uzun zaman önce bir arkadaş, bazı tanıdıkları sayesinde "yeni albüm"de yer alacak birkaç şarkılarını yollamıştı. Konserlerde falan da çokça çalmışlar. Hatta şunu diyen bile var. Düşünebiliyor musunuz. Hadi biz uzaktan. Yakından takip eden, her konserlerine giden bir Sakinsever ne yapacak? Büyük hayal kırıklığı. Umudum, 2. albüm için bazı kayıtlarını elde edebilmek.

Yine bir arkadaş, Onur Özdemir'in tek başına yola devam edeceğini söyledi. Ki o konuda da şöyle bi'şey var. Belki onun yola devam etmesi, telafi olur. Çok büyük kayıptır Türk Müzik dünyası için bu.

Fly


Bak bunu daha önce farketmedim ben. Tech-fit olan forma ile olmayanı arasında çok ufak bir tasarımsal fark vardı, ama kısa kollu-uzun kollu arasında da pek de küçük olmayan bir fark varmış.


Uzun kollu formanın kol kısmının üst tarafı tamamen siyah. Dirsekten aşağısı çubuklu görünümde. Kısa kollunun ise çubuklu kısmı çok daha tepeden başlıyor. Eğer kısa kollunun şekli uzunuyla aynı olsaydı, kollar bizim çubuklu forma gibi düz siyah olacaktı. Ama düşünmüş işte adamlar. Gerçi uzunu da kısası gibi omuzdan başlayabilirdi. Yine de farklı bir detay işte.

32


1 hafta önce herkesin sana taptığı takıma 1 hafta sonra git 2 tane gol at. Hem de eskiden evim dediğin yerde. Bu Giovinco olayından da dramatik oldu.

Retro 31

Lorik Cana

2006 Tbl All-Star


2007 Tbl All-Star


2008 Tbl All-Star


209 Tbl All-Star



2010 Tbl All-Star


Bu da bugün oynanan, 2011 Tbl All-Star.

Yorumsuz.

Nerden Nereye 41

Güzel İkili 28

Retro 30