Goal


Adamlar logoyu değiştireli 5-6 sene oldu, bunlar Barça ile ilgili haberlerde, ve bazen de kapaklarda eski logoyu kullanmaktan vazgeçmedi. Bilmesek telif hakkı meselesi var filan zannederiz. Kendi uzman olduğun alanda da böyle hatalar yaparsan sana kim saygı duyar ki. Boşuna dememişler "Şeytan ayrıntıda gizlidir" diye. Bu kadar basit bir şeyi nasıl halledemezler yıllardır. Her sayıda şaşıp kalıyorum. İnsanın aklına gelmiyor değil, "acaba farkında mı değiller" diye.
Edit:Eski logo bu işte. Arada da azımsanmayacak fark var.

4


Sezon başından beri "gol atamıyor, formsuz vs" denen Baros, milli maçta patladı. San Marino'ya 4 gol. İnşallah devamı haftasonu ASY'de...

Ivy


Ivy nihayet bir sığınak buldu. Kaç zamandır vardı geçri de, kesinleşti artık. 1 yıl için 3.5 milyon dolara anlaştı Grizzlies'le. Böyle yetenekli adamlar, aynı oranda kafasız olmuyor mu, insanın gidip dövesi geliyor.

Notlar

Taze taze yazalım:

-"Ulusal Milli Takım" diyen İhsan Bayülken'e buradan sevgilerimi gönderiyorum.

-Semih Erden hakkında birçok şey elimin ucuna geliyor. En iyisi yazmayayım, Tanjecic bile neredeyse sahaya dalacaktı. Yok böyle bir hayal kırıklığı daha.

- Ender Arslan çok ekstra oynadı. Bir daha kaç ay sonra böyle oynar, bekleyip görmek lazım. Bayülken maçın mvp'si dedi onun için. Doğru olabilir belki ama, bu tip hallerini daha sık görmek daha mühim tabii.

-Murathanoğlu'nun maçları sunuyor olması iyi haber. Osman abiye kalmadık. Kosova zaten yok. Sanırım KK da.

-Ersan ve Hido her maç az-çok böyle olacaktır. Her maç artık birileri çıkıp bugün Ender ve Oğuz'un yaptığını yapacak. Öbür maç kim(ler) acaba?

-İlk maçı almak, hem de Litvanya'ya karşı almak o kadar önemli ki.

-Çok az oynayan Barış hariç herkes sayı bulmuş-10 kişi yani. Çok önemli bu.

-Çift pg ile başlamak, USA'in Deron-Paul uygulamasına benziyor, ama daha farklı tabii. O kadar şutör guard nerde bizde.

-Bir ara aklımdan bizim milli takım kısa 5 yapabilir mi diye geçti, hani daha hızlı oyun filan. Denenebilir aslında da, Tanjevic yapmaz. Şöyle Ersan 5 numara filan. Üf.

-Hakemler sonlara doğru ne sıçtı-sıvadı be arkadaş.

-Herifler sırf dışardan kastı. Peki bunu kullanabildik mi, pek sanmıyorum. 5 no.lar bile 3 peşinde. Bizdeki 5'e bak bir de.

-Jasaitis bizde böyle atmasın bak ne oluyor.

-Ntv'nin yeni logo çok hoş yav. Grafikler filan.

-3. periyotta bir ara arka arkaya 3 üçlük soktuk ya, maçın kopma anlarından biri diyebiliriz sanırım.

-Ömer bir an önce iyileşse.

-Maç esnasında aklıma geldi, Ömer Aşık'tan 2 sene filan önce beklentiler feciydi. Şimdi bakıyorum da, Semih Erden yolunda kendisi. NBA filan da olmaz herhalde.

-Eğer bir gün post-up yoluyla sayı bulursak, dağa yerleşeceğim böyle bütün hayatımı bırakıp.

KK


Balıkesir'de Kinyas Ve Kayra'nın ilk baskısını bana 20 milyondan kakalamaya çalışan dayıyı buradan kınıyorum. Senin ben .. ...... ......., ..... ..... ......, ........ ... ....... ........, ..... ......... .....
Ulan göt herif, kitap geldiği günden beri yerinden oynamamış, toz içinde yüzüyor, sonra gel sen 20 iste ..... .......... adamına bak ya.
O kitabı ordan alırlar hacı. Ziyan'ın yüzüsuyu hürmetine geldi bu, biliyorum ben. Balıkesir çakalına bak sen.