Hırıltı


Bugün Feysbuk'taki ofişıl NBA sayfası böyle bir görsel paylaştı. Şurada bahsettiğimiz açıdan bakarsak, şık bir görüntü değil. Ne şekilde olursa olsun, bir NBA takımının beyaz renkle temsil edilmesi geleneklere uymuyor, anlatmaya lüzum yok. E bu tip şeylerde zemin ya siyah ya da beyaz olacakken...

Nerden Nereye 114




Sydney



Bugün 25 Nisan 2013. Tim Duncan 37 yaşını doldurdu. Kendisi hakkında birçok güzelleme, övgü, methiye yazılabilir. Ben en basit yoldan, "İyi ki var" demek istiyorum. İyi ki var, ve biz de iyi ki onu izleme ve tanıma şansını elde edebildik. İyi ki bu oyun, onun gibi birisiyle şereflendi. Ne mutlu onun değerini bilenlere. Onunla basketbolu ve sporu daha da sevenlere. Ne mutlu onu 2 sene daha parkelerde izleyip tadını çıkaracak olanlara.

Asheru


Şunu hiç gördünüz mü? NBA Tv'de ve (anladığım kadarıynan) diğer NBA yayını yapan kanallarda maç öncesi görülen introvari, kısa bir şey. Logonun iki kenarına dizmişler işte birilerini. Sağdan başlayalım: Durant, Wade, Dirk, tamam. Sonra Rose, ardından Kobe... Ve Amare. Amare? Şu oyuncu grubunun içine Amare'yi sokanın var ya, ben ta aklını-mantığını sikeyim. Lin'i falan koysalar yine deriz ki "Bak gene Uzakdoğu yaranmaları var, şuradan bile medet umuyorlar". Bunun nasıl bir açıklaması var, çok merak etmekteyim. Ayrıca bunun ne kadar zamandır kullanıldığını da bilmiyorum, ne kadar uzun süredir kullanılıyorsa da o kadar büyük skandaldır. Herhangi bir şekilde NBA'in sunulduğu, temsil edildiği bir yerde, en sembol oyuncuların arasında Amare'nin ne işi olabilir lan. Bırak altıyı, bununla alakalı ilk 50 oyuncuyu saysan yine yer bulmamalı.

Benzer bir skandal daha var. O daha çok ses getirecektir. Uluslararası medyada da yankı uyandıracağını düşünüyoruz hatta, o derece.

Bastian


Fatih Demireli Twitter'dan yukarıdaki fotoyu paylaştı (üzerine tık). Millet koreografiye kilitlenmişken ben çatıdaki ışıklara takıldım. Bildiğiniz gibi Allianz Arena'nın bütün dış kaplaması ışıklandırılmış. Ara sıra kırmızı da yanıyor, işte o kırmızı yanarken stadın içine sızan ışık bana şunu hatırlattı (belki de sızmıyor dışarıdan, direkt iç ışıklandırması öyle. Şu an araştıramadım). Acaba düşünülmüş müdür bu ? Düşünülmüşse şaşırmam.

Retro 270