Alba


Chelsea'nin yeni iki formasını gördük. 3. forma yine orijinal. 4 sezonda üçüncü kez çok orijinal bir 3. formaya sahip olacaklar. Görsel açıdan harika. Seriye dahil olmayan ise, bu sezonun siyahı. O kadarı da olur.

Mesela soruluyor, ya da konuşulurken lafı geçiyor, "bu sene neden yakası ŞÖYLE olmuş" falan diye. Neden, çünkü her sezon o yaka "öyle" olmaz da ondan. Bu açıdan bakmayı öğrenmeli biraz taraftar kısmı. Burada da, her sezon orijinal tasarımlar önümüze gelemeyeceğinden, bu sezonki 3. forma bayağı bir düz ve sade oldu.





Jenerik 21

Blotted


Fotoğraf yüklenirken fark ettim, şu Iniesta'nın, Messi'nin falan olur ya, "6 kişinin arasına girdi" gibisinden, onlara benzemiş. Konu o değil tabii. Cumartesi, Tv'de dolanırken Adana Demir-İBB maçına denk geldim. Tam açtığımda da Adana Demir hakemi protestoya başlamış, defansta top çeviriyordu. Görebildiğim kadarıyla o kadar büyütecek de bir durum yoktu ya, neyse. Adana Demir bu sezon Adidas'a geçmiş. Giydikleri çubuklu, Fenerbahçe'nin "07-08" çubuklusuyla aynı. Süper Lig'de bile benzer örnekleri görüyoruz, burada mı olmayacak. Oluyor işte. Umbro bayağı yakışıyordu onlara, ne oldu da değiştiler bilmem.


Alakalı foto için bakınırken de şuna rast geldim. Üsttekinden daha fena. Orkun, Efe ve Gökay için düzenlenen imza töreni. İki farklı marka. Ve dahası da geliyor...


İlk devredeki Samsun maçı. Lotto'yu görüyoruz bu kez. İşler çok karışmış ya.