Zooey


Kun Agüero'nun Maradona'nın kızıyla evliliği ve bu evlilikten doğan oğlu zaten son derece meşhur. Genetiğinden beklenileceği gibi internete yayılan ilk video gösteriyor ki son derece yetenekli de ufaklık.

Benjamin'den bahsetmemin nedeni Chicago Sun Times'ta yazan bir haber. Derrick Rose'un uzun süredir birlikte olduğu ve bebek beklediği sevgilisinin Tim Hardaway'in yeğeni olduğunu belirtmişler. Eğer basketbol yetenekleri de genetikse (Jordan ve Walton'ın oğullarından pek öyle olmadığını biliyoruz aslında) doğacak bir erkek çocuğun crossover konusunda bambaşka yerlere geleceğini şimdiden tahmin edebiliriz.

Franny

Yıldırım Demirören sadece gerçek hayatta değil sanalda da formundan hiçbir şey kaybetmiyor. Yeniköy Kasabı'ndan sonra 2 başarılı ve dünyaca ünlü teknik direktöre daha lakaplar bulunmuştur muhtemelen.

Villas Boas ilk tam sezonunda 3. olmasına rağmen yeni sezon başında kovuldu. Şimdi de Bielsa Oğuz Dağlaroğlu, Serdar Özbayraktar ve Sedat Ağçay'la şampiyonluk mücadelesi veriyor...

Bihter


- Ya birader bak, forma tanıttık, şu fotoğraftaki 5 adamdan ikisi gitti. Ki bunlar takımın demirbaşı. Başka birine amınakodumun Rusları musallat olmuş. Kaptan desen, kıllar kadayıf. Silvio başkan yanl- ya sikerim ben gidiyorum.

Bir Milan taraftarının kahvedeki isyanı.

Retro 218

Dilaver

Günaydın efem. Dwight Howard nihayet Lakers'a takas oldu. Lakers (yine) elinden çok bi' şey çıkarmadan (büyük bir) takası sonuçlandırdı. Sezon öncesi ve sezon boyu dönecek muhabbetlere hazırlıklı olun. Yazarlarımızdan biri Santa Monica çocuğu nasılsa. Bolca bahsi geçecektir burada.



- Kobe, Dıvayt geldi mi la?
+ Geldi olm geldi hadi çaktırma maçtayız amınakoyim.

Retro 217

Franz


Şampiyonluk Almanağı'ndan. İlk çıktığı dönemde o sayfanın etrafta dolanan capsini görmüştüm ama, yeterince belirgin değildi. Ben almanağı alıp -unutmayıp- çekip koyana kadar da işte bugünü gördük.

Şu tip manzaraları daha fazla görme umuduyla.

Balta'nın kaptan olduğuna/olacağına dair haberlerin çıktığı gün bu postu yayınlamak da manidar oldu ister istemez.

2 gün sonra editi: Şu güzel olmuş bak. Çok güzel.