Retro 35

Sıvuuş


Ronaldinho'nun en iyi futbolcu ödülü aldığı törende çekilen fotoğrafa ilk defa dikkatlice baktım. Nike reklamın kralını yaparım, bu zamanda bile affetmem deyip Swoosh'unu takım elbiseye monte etmiş. Nike marka takım elbise.

Messi'ye falan da baktım, o giymemiş Adidas takım elbiseden. Galiba Dinho'nun ki ilk ve son olmuş.

Gabo




Şu resimleri hemen hemen hepimiz biliyoruzdur muhtemelen. Bazıları bokunu çıkarıp "Ceyms'i fenerli yaptık ehere de mohoro" dese de, hoş fotoğraflar. Benim de aklıma burdan yola çıkarak bir fikir geldi. Sonuçta takımımızda bir Kolombiyalı var. Eğer irtibat kurulabilirse, (ki twitter bunun için ideal), Pino aracılığıyla Gabriel Garcia Marquez için de böyle bi'şey yapılabilir. Herkes için aynı şeyi ifade etmez, evet. Ama en azından Marquez seven Galatasaray taraftarları (tamam, çok az vardır bunlardan kabul) açısından çok güzel bir manzara olur-ha, belki arada yönetim de kendine pay çıkarır. Arkaya yazdırırsın "Gabo" diye. Temiz.

Retro 34

Nerden Nereye 42


Güzel İkili 28

Velıntayns


Karşılıksız seviyoruz Galatasaray'ı lafı aslında bizim için bir gerçek. En holiganı da karşılıksız seviyor, en alakasızı da. Yani sadece sorsan Galatasaraylı'yım diyen de holigan kadar karşılıksız seviyor takımını. Neden mi ?

Yıllardır üzerinde oturup maç seyrettiğimiz koltuklarımızı son maç altımızdan alıp 100 küsür liralara satıyorlar. Bakıyorum FB TV, BJK TV, Bursaspor TV falan hep bedava. Aç izle. Hem de sadece Digiturk'de değil, heryerde var bu kanallar. Bizde parayla. Bilet alıyorsun öncelik kart alana, yok gs mobile alana, yok kart alana... Neyse unuttum. Stadı yıkacaklar düşen betonu parayla satacaklar. Yeni stada gidiyorsun sosisli 10 lira, kale arkasında 7 liraymış (bkz: adam sikmek).

Yakında ölecez, hastanede gs sigorta soracaklar. Ölene loca bedava olacakmış o kartla.

Şimdi bakıyorum, bize geçiriyorlar habire. İyi tamam, canımız feda da. Bize ne veriyor bu kulüp karşılığında ? Kupa, Şampiyonluk, diğer branşlarda rakiplerimize ezici üstünlük ? Lan kupayı geçtim, Şampiyonlar Ligi ? İyi futbol ? Kıvırcık ? Alt yapıdan çıkan genç yetenek ? Sonradan alınan ve takıma küsmeyen süper yıldız ? Ne amk, ne veriyor bu kulüp bize ? Hep alıyor, hep skiyor. Karşılığında ne veriyor ?

Sevgililer günümüz kutlu olsun o zaman.