Vermögen


Gözden kaçmış bir forma. Antepfıstıklı çikolata gibi allahsız. Bir de Simpson falan tabii.

Nerden Nereye 32


İlk kez bu seride tek resimlik bir post koyuyorum. Her şey ortada zaten, bir de Eskişehir-Beşiktaş maçını beklemeye hacet yok.

Learn More

Kendi adıma geldiği gün söylemiştim. Kimse çıkıp "yalan söylemediğin ne belli yarraam" filan çekmesin, bilsem kayda alırdım. "Bu adam Galatasaray'dan kovulursa veya olumsuz şekilde ayrılırsa, bu takımı bırakırım" demiştim. Siz aynı açıdan bakmıyo olabilirsiniz, Ekşi'deki bazı orospu çocukları gibi takımı tutmayı askıya almayı başarıya endeksli bi'şey olarak algılayabilirsiniz. Eğer böyleyse, bilin ki hata sizde. Bu 2 adam, "şanlı tarihinde" Avrupa kupaları bulunan bu takımın eline geçebilecek en büyük şanstı. Bi' daha da kafasını alırız. Benim kişisel protestom (bir sürü kişi var gerçi) kulübün, veya kimsenin sikinde olmayabilir. Ben kaçan balığın büyüklüğünün farkındayım, tepkimi de böyle gösteriyorum.

En azından bir süre, bu blogda Galatasaray hakkında yazı görmeyeceksiniz. Ben ve Selocan kesin, ama diğer blog yazarımızı bilemem, ki onun da bu duruma kızgın olduğunu sanıyorum. Büyük ihtimalle kenardaki Gs ile ilgili resimleri de kaldırırız. Hadi eyvallah.

Right


Hidayet haberleri sayesinde Suns formasının yakasının değiştiğini görüyoruz. En azından benim için önceki daha iyiydi. Önceki hali için:

10


Geçen senenin Messi ile birlikte en formda ismi olan Rooney şu aralar sıkıntılı. Dünya Kupası'nda takımı yerin dibine gömülürken misinanın ucundaki kurşun Rooney'di. Lige de sıkıntılı giriş yaptı. Son olarak Sir ile papaz olmuş. Man U'nun gidişat fena, tıpkı İngiltere gibi Man U'nun da kötü gidişinin sebeplerinden Rooney. Sir'ün de biletini kestiği, Ocak'ta göndereceği dedikodusu var şu aralar.

Sir sert adamdır, silerse siler. Ancak Rooney, Man U'nun gelecekteki bayrak adamı olma yolunda hızla ilerliyordu. Bir kaç aylık kötü gidişatın bu adamı silmek için yeterli olmadığını düşünüyorum. Ancak Ferguson'ın bu adamı göndermeyi düşünmesinin sebebi performansı değil disiplinsiz hareketleri olduğu da konuşuluyor yabancı bloglarda. Yine de en azından Ocak ayında gitmeyeceğini, sezon sonunu bekleyeceğini düşünüyorum. Kaldı ki Rooney toparlar ve bunalımdan çıkarsa Man U taraftarının büyük sevgilisi olarak Old Trafford'dan gitmek istemeyecektir. Bana kalırsa toparlayacaktır ve Manchester'da kalacaktır.

Ancak gitme ihtimali olduğu takımların da ağzı sulanmış bu haberleri görünce. İspanya'nın ve Dünya'nın en büyük 2 takımı Real Madrid ve Barcelona'nın Rooney'i isteyebileceği konuşuluyor. Barça bir türlü gelişme gösteremeyen Pedro ve Bojan'ın yerine Rooney'i düşünmeye başlamış olabilir. Hem Villa ile değişmeli olarak ileri 3'lünün kenarlarında oynayabilecek kapasitede, hem de olası bir Villa eksikliğinde de kendisini hiç de aratmayacak bir forvet Rooney. Mourinho'nun da forvet istediğini biliyoruz.

Bir de İngiliz zenginler var. Rooney belki İngiltere'den ayrılmak istemez diye kapısında yatan 2 takım daha var. Tabi ki City ve Chelsea. Ancak kaç para verirlerse versinler Rooney'in Tevezlik yapmayacağını ve City'e gitmeyeceğini düşünüyorum. Chelsea ise her ne kadar gol sorunu yaşamasa da Torres, Agüero ve Rooney gibi genç yıldızlara hayır demez. Rooney hayır der mi bilemiyorum.

Son olarak Real Madrid taraftarı olarak fikrimi belirtmek isterim. 2 sene önce çıksa bu haberler havalara uçardım. Ancak Rooney'in şu anda bu takıma gelmesi belli huzursuzluklar yaratacaktır. Higuain şuan çok formda, Rooney'in olası gelişi onu etkileyecektir. Sonuçta Rooney gibi bir adamı Higuain'in arkasında bırakmak için almazlar. Bu transfer hem Higuain'i hem de Rooney'i olumsuz etkiler. Hem Higuain'i, hem de Rooney'i kaybetmek var işin sonunda. Bir Owen geçmişi de var bu takımın. Ben açıkçası gelmesini istemem.

Rooney bir an önce kendisini toparlamalı ve Manchester United için uzun süreler oynamaya devam etmelidir.

.


Çok şerefsiz görmüştür bu takım şimdiye kadar ama, bu kadar orospu çocuğu olanı herhalde görmemiştir. Çok açık bak, orospu çocuğu.

Uhl


"Federasyon gibi seçtiğiniz topun amına koyym, hipnoz olduk maçın içinde ipneler şekle bak"