Luis


Biz Torres, Gerrard bu takımda artık kalamaz derken, önce Torres'e teklif edilen 40 milyonluk teklifi geri çevirdiler ve satılık değil dediler. Ben şaşırdım açıkçası. Üstüne Barcelona'ya gitse şaşırmayacağımız, kim bilir kaç takımı peşinde koşturan Suarez'i transfer ettiler.

Bu yeni patron iyi işler yapacak gibi. Ortasaha da lazım başgan.

Torres'in zırt pırt sakatlanmasına çare olması bir yana, Suarez ve Torres'i yanyana oynarken görmek keyifli olacak. Uzun zaman sonra Liverpool'u izlemeye değer bulacağım gibi.

Togo


Sevemedim seni süt oğlan.

Seneye Agüero veya Tevez'i beklerim.

Retro 29

130


Bordeaux'un 130. yıl forması. Hep Galatasaray'a sövecek halimiz yok. Adamlar şu formayı ciddi ciddi özel forma olarak yapmışlar. Akıl fikir versin tepedeki diyorum. Bordeaux da beceremiyor bu işi.


Her Puma giyen 3 takımdan birinin giydiği formaya janjanlı renk uygulamışlar vs... Sırta da 1881-2011, o kadar. Ne özelliği var bu formanın şimdi ? He forma güzel, ama özel değil. Hep Galatasaray'ın başına gelir sanırdık, al işte.

Retro 28

Em Oyil


Evet Nayk'a geçtik, tamam. Ama bize de (yukarda görüyorsunuz) Trabzonspor'a yaptıkları gibi, 3 sezon öncesinin formasını dayarlarsa, kamyonla basarım binalarını merkezlerini. Behzat amirimle birlikte basarım valla.

Nereden Nereye 40


Cık


Şu konuyla ilgili açtığımız 147. başlık, ama göstermek lazım. Inter topladığı bütün kupaları formasına logo olarak işlediği için son kazanılan Dünya Kulüpler Geyik turnuvası logosunu alınca nereye koyacak diye sormuştuk 5 ay önce falan. Sonra Lappap konduğu zamanki fotosunu Behzat Ç başlığı altında paylamıştı. Linke tıklamayanlar o başlığın altında Behzat Ç muhabbeti döndürmüştü, bir önceki Inter başlığının altına bir sürü link gelmişti bu resmi gösteren falan... Yine aynı komedi olmasın diye Lappap'ın link ile paylaştığı fotoyu yukarıya koyuyorum.


Evet; Leonardo'nun başa geçtiği imza töreni aynı zamanda bize logo dizilimini de gösteriyordu. En azından biz öyle biliyorduk, ancak değiştirmişler. Bologna'ya 4 attıkları maçta logoların nasıl dizildiğini artık kesin olarak öğrendik. Bir daha değiştirsinler, yine yazarız. Ben ilkini daha çok beğenmiştim. Bu yenisi Nike'ı marke etmiş biraz. Ayrıca P'nin üzerinde nokta gibi durmuş.

Retro 27

Duble yaptıkları sene. Bu Vieri'nin yaptığı da Ronaldo'nun Barcelona macerasına benzer. Bir sezon git-gel falan.