Nerden Nereye 75

Nahiye


Abi o gün formaları gördüm, işte çok geçmeden blogda da bahsettim filan da, şortu görmemiştim. Meğer o gün bu fotolar da etraftaymış. Şortlar meğerse -gördüğünüz üzere- daha koyu renkte. Yani her iki formada da, omuzlarda varılan tonda. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum da, sanki mavi ve lacivert arasındaki yakınlık, kırmızı ve bordo arasındakinden daha yakın. Bu da, iki forma arasındaki farkı belirliyor gibi.

Ya da belki, Batı formasında açıktan koyuya gidiş, Doğu formasından daha az net olduğu için böyle bir "göze batma" var. Çünkü aşağıda görüyorsunuz, çok net bir şekilde şort, formadan alakasız duruyor. At sikinde at gibi.

Retro 176

Proporsiyon


Bu füme gibi olan. Bir de bordo var. Ya da koyu kırmızı. Onun fotosunu bulamadım - bu da son maçtan. Son birkaç maçtır bunları kullanıyor. Elbette ki şu posttan sonra birileri Melo'yu ayıktırdı, ya da ona sürpriz yaptılar. Başka türlü olamaz. Mümkünatı yok.


Retro 175

Fiber


Wizards bir süredir leş, pek umrumuzda olmayabilir tamam da, bunu kaçırmak hiç olmamış la. Forma işlerine bakanlar filan bile "sikerim böyle takımı da, organizasyonu da" deyip saldı herhalde. Devamında da şu ve şu var.

"Demek ki koca NBA'de bile oluyormuş böyle şeyler yea" şeklinde bir klişeyle de postu sonlayalım.

Potasyum Nitrat


Zamanında Alves yapmıştı, biz de hem ondan, hem de Burhan'ın aynı şeyi denemesinden bahsetmiştik. Belli ki foto bulamamışım Burhan örneğinden. Bunu da bulamam diye korktum ama şanslıyım. Güzel şeyler. Formayla tam anlamıyla uyumu olmasa da.

Riveros


...

Retro 174

Nurullah


Adana-İskenderun maçından. "Barcelona forması"ndan giymek istemeniz doğal da, bu senekini siktir etseydiniz keşke be abi, eheh.