GB-BS Notlar

-Hurşit çok acayip bir adam. Golü biraz dandikti ama haketmiyor diyemeyiz. Ayrıca daha önce hangi maçtı, Fb sanırım, bundan da daha iyiydi. Biraz duyulsa filan, hemen başlar büyük takım spekülasyonu.

- Şu bir Koreli vardı Bursa'da, neydi, Shin Young Rok. Adam aylarca görünmüyor, sonra bi' geliyor 2 gol, sonra bir daha yok. Sercan'ı filan da sayarsan aslında sağlam hücüm hattı ha. Oynasın o adam abi, bitiricilik 17 valla.

Edit:Kaçmış la eleman. Selocan24'e teşekkürler.

-Çoğu zaman büyüklerin maçlarında bile olmayan bir tempo vardı bugünkü maçta. Çok hoşuma gitti. Bunda atmosferin payı büyük tabii. Ankara'da böyle olmazdı, olamazdı.

-Rijkaard'ın Gs'de oluşu nasıl hala daha garip gelebiliyorsa bazen bünyeye, Thomas Doll'ün de Gençler'in başında oluşu bir o kadar garip geliyor bana. İnşallah sabrederler de, biz de bir süre daha efendi gibi, düzenli bir Gençlerbirliği izleriz. Bu malzemeyle bu iş, çok iyi.

-Mustafa Pektemek iyi oyuncu olacak. Yeter ki Fb'ye gitmesin.

-Sarı-kırmızı formanın altına mavi krampon giyenlerin olduğu memlekette, kollarına taktığı aksesuarlarla (bandaj, bileklik vs. ) harika bir siyah-beyaz kombinasyonu yaratan Burhan Eşer'i tebrik ediyorum. Bize böyle, zevki olan adamlar lazım.

4 yorum:

Selocan dedi ki...

Bu foto ne peki :)

L dedi ki...

abi dikkatli okuyun bi anlarsınız.

müşkülpesent dedi ki...

hurşit trabzonspor maçında da baya iyiydi.

L dedi ki...

evet o maçta da iyiydi. keşke her gb maçını izleyebilsek.