Raif


Geçen Haxball kasacağız gene, maç yapacağımız yeri bulmaya çalışırken gözüme bi oda ismi takıldı:LaFrentz's Room. Türkler açmış ha. Amınakoyym dedim, nerden aklınıza geldi de bu adamın ismini koydunuz odaya. Biz de orijinal şeyler bulmaya çalışırız oda isimleri için ama, bu örnek zirvedir benim için. O kadar NBA ile alakalıyız, adamın varlığını unutmuştum bile. Çoğu basketbolsever aynı durumdadır eminim. Bu post için bakındım biraz. 09'da bırakmış, ki son sezonunda oynamamış bile-artık sakat mıydı neydi. Ben ciddi ciddi 4-5 senedir unutmuştum herifçioğlunu.

Cey-Cey


Çok meşhur fotoğraf ama kimse bu fotoğraftaki kombinasyona değinmemiş. Ya da ne bileyim, konuşulmuştur da ben denk gelmedim. Yaka da beyaz olsaymış çok şık bir kombinasyon olurmuş (bu şorta göre yapılmamış tabi bu forma). Böyle koyu-açık-açık kombinasyonları severim. Fenerin bu forması gereksiz olsa da güzel. Şortun enine adidas çizgileri falan... Beğendim.

Dallama


Bu dallamanın fotoğrafı için kusura bakmayın. Kendisinden bahsetmeyeceğim. Ligin ne kadar boktan bir lig olduğunun ufak bir işareti bugün dikkatimi çekti. Eski beyaz fonlu kare şeklindeki Süper Lig logosunun üzerine yeni bir Süper Lig logosu koymuşlar. Ama üzerine koymuşlar yani, çıkartsan altta eskisi var. Benim bildiğim son 2 sezonda 4. kez değişiyor bu logo. Çok mu zor bir logoda kara kılmak anlayamadım. Gerçi ligin adı da değişiyor. Onun da etkisi vardır da, 4 ne abi. Hele bu üzerine dikme... Hakikaten Süper Lig.

Resme tıklayın görebilmek için. Ayrıca Sporx'ten alınmıştır foto.