Bass

Dallas'ın aşırı underrated forveti Brandon Bass, Orlando tarafına doğru yol alacakmış. İşte bu çok kritik. Bu adam Nba'deki en çok değeri bilinmeyen adamlardan biri. Dallas'ta hiçbir zaman hak ettiği kadar süre alamadı. Sonunda da gidiyor işte. Orlando'nun çok işine yarayacaktır. İlk 5 çıkmaz tabii. Sistemi değiştireceklerini sanmıyorum. Aslında Nelson-Vc-Lewis-Bass-Howard çok da güzel olur ama, o zaman da onları finale taşıyan sistem bozulmuş olur. Bu durumda işte benchten getireceği katkı bile çok önemli olacaktır Orlando adına. Tony Battie'den iyidir her türlü...

5-14-15-26


Şimdi bu siyah forma, ki geçen sezonun en iyi formalarındandı, Hido'ya yakışacak. Onda sorun yok. Ama bu adam, 10. sezonuna girecek Nba'de, ve 4. takımı. Hiç aynı numarayı giymedi. Görünüşe bakılırsa Toronto'da 15 filan da yok. Bunu bilerek yapıyor sanırım. Baktı hep değişiyor numara, bu kez de farklı olsun dedi herhalde. Numara filan ayrı da, bu siyah forma çok güzel bilader.

Edit:Minik Ela 26 Şubat'ta doğduğu için 26'yı almış, şekil olsun diye değil yani. O tip bir anlamı varsa ayrı tabii.

10


Hangi numara yakışmaz ki sana...

Yeni Man


Aslında biz de bu şablonu kullanmalıyız:şort beyaz, parçalının da bir yerlerinden siyah geçmeli-hatta çorap da siyah. Koltuk altından yanlara doğru mesela. En uygunu o, başka pek yer yok. 3 çizgi siyah olur da, o basit zaten. Son 3 sezondur basit giden Manutd, bu kez 02-04'dekine -aşağı bakalım-benzer bir tasarımla sahada olacak. Ayrıca tabii ki eski formaya atıf var-esas mesele o.Önce nostaljik versiyon görülmüştü etrafta ama, sonradan tanıtımı da yapıldı, modernize edilmiş versiyon giyilecek.
Daha önce bununla beraber aynı tasarımda bir beyaz-kırmızı 2. forma dolaşıyordu ama görünüşe bakılırsa, ona yakın bir forma kaleciler tarafından giyilecek. Az önce bir siyah-mavi gördüm yine bu tasarımdan. Umarım o giyilir. Çok şıktı.

Juve 09-10

Çubuklu yine klasik filan da, gri şimdiden bu sezonun en iyileri arasına girdi. 10 puan. Manninger'i de Van der sar zannettim anasını satıyım.

Nba Filan


Çok hamle oldu lan. Baştan sayalım bir, karışık ama:

-Biz R-Jeff'i aldık. Karşılığında da bi' sikim vermedik.

-Jamal Crawford Atlanta'ya gitti. Ben işlerine yarayacağını düşünüyorum. Bi' Play-off filan görsün çocuk, olgunlaşır arada.

-Shaq Dayı Cavs'e gitti. O kariyerinde, LeBron da Cleveland'da son barutlarını atacaklar.

-Wiz, Foye ve Miller karşılığında Pecherov-Thomas-Songaila ve draft verdi. Bu da güzel hamle.

-Vinsanity Magic'e gitti. Rafer-Battie ve Lee gitti. Hepsini bırak da, Lee'nin gönderilişi, sonra Magic'i pişman edebilir çok.

-Boston Mr Sheed'le anlaştı. Bu sene sakatlık filan olmazsa kafaya oynayacaklar yine.

-Artest Lakers'a geldi.

-Houston da Ariza'yı kaptı. İyi oldu ama, Yao yok bu sene, T-Mac desen... O sebepten elemanın hem oraya gitmesine (bu haldeki Rockets'a yani) hem de Los Angeles'tan ayrılmasına üzüldüm.
Seviyorum bu adamı.

-Kidd Dallas'ta, Bibby de Hawks'ta kaldı. Bir de Josh Smith ayrılacaktı bir ara, ne oldu o?

-Spurs Haislip'i kaptı. Azıcık çalışsın da katkı yapsın. Smaç filan derken kalır belki.

-McDyess bizimkilerle anlaştı-anlaşacak durumdaymış. Bu da kritik. Biraz sonra ek:Sanırım anlaşmış bile. Ooh.

-Hido da, bu saatten sonra bir bokluk çıkmazsa -ki çıkmasın artık- Raptors'da.

-Son hamle, Shawn Marion takasla Dallas'a gitti. Ne şanslı piç. Nasıl oynayacaklar bilmem ama, verimi ve ortalamaları artacak, o kesin. 1 sene ara ver Nash'ten sonra, sonra gel Kidd'le oyna. Eddie House'un da böyle bir şeyler olmuştu. Herif 1 sene içinde 4. takımına gitti. Gez allah gez. Marion yani.

-Bir de Ersan'ın dönme ihtimali var ki, zamanlama uygun diye düşünüyorum. Charlie-V gitmişken gelsin Ersan. Nasılsa çok geliştirdi oyununu. Bir baksın bakalım, olacak mı şimdi.

-Zaza da Hawks'ta kaldı. Kalsın tabii.

Şimdi derinlemesine analiz yok maalesef. Sıcaklık 40'larda. El tuşlara yapışıyor. En yakın zamanda inşallah. Sadece hem kendim, hem de bloga giren okuyucu için, olan-biteni bir toparlayayım dedim. Çünkü gerçekten çok hareketli piyasa. Her gün bir hamle var nerdeyse, dengeler çok değişti. Ama şu kesin ki, biz yüzüğe artık daha yakınız. Daha dirençliyiz. Daha açız hatta. Tek yılı filan da sikerler, yüzük yüzüktür. 2010 da olur.

Ron

Numaraya şaşırmadım, kimse şaşırmamıştır. Böyle bir şey bekiyordum ben zaten. Veya 64 filan. Olmadı 69. Garipsediğim nokta, Artest'in sarı forma içindeki görüntüsü. Çok acayibime gitti lan.
O değil de, bir Lakers taraftarı olmamama rağmen (sempatim vardır, o ayrı), Ariza'nın gitmesine bayağı üzüldüm.

Hüseyin'den not: Artest'in numara seçimi Michael Jackson'ın 37 hafta listebaşı kalan Thriller albümüne bir gönderme. Adam da iyi ki bir öldü, Avcılar'a bile heykelini dikecekler neredeyse...

Darius


Ve Galatasaray erkek basketbol takımı seriye devam ediyor... Geçen sezon bu seriye ara vermiştik. Strickland, yok Graves Mraves. Şimdi isabetli yabancı guard transferi serisi devam ediyor. Malik Dixon-Gerald Fitch-Dee Brown, bir yıllık ara, ve şimdi de Darius Washington. 07-08 başında Spurs önce bir deneyip, ardndan salmıştı. Çok üzülmüştüm, çünkü harbiden iş vardı elemanda. Şimdi gel sen Galatasaray'a...
85 doğumlu abimiz. 1.85. Pg oynar. Hayırlı olsun. Bizim camia 1-2 senedir transfer konularında fazla iyi, bunu neye yormalıyız bilmiyorum.

Vıcık Vıcık

Az önce FcBosa'da gördüm. Bu ne amına koyym, bu ne ya. Hay ... Neyse.

Marcus


Türkiye'den aşina olduğumuz ve sevdiğimiz bir abimiz olan Haislip Spurs'e gelmiş. Bize de "Allah" demek düşer. Çat-çut gider artık.

Edit:Kafa neredeyse, başlık atmayı unutmuşuz posta...