Arabic


Belçika'nın barındırdığı potansiyel ve zamanla üstüne çektiği (ve gittikçe de daha çok artacak olan) ilgi ortada. Dünya Kupası'nı da garantilediler, onun da ötesinde öyle bir jenerasyon var ki ellerinde, en az 10 sene falan, belli bir oranda gözler onlarda olacak...

Peki tüm bu süre zarfı içerisinde adamları BU FORMALARLA mı izleyeceğiz? Onları dikkatle ya da keyifle izlerken, üstlerinde bu kalitesiz formaları taşımalarından rahatsız olmayacak mıyız? Onları bu formalarla mı hatırlayacağız? 20 sene sonra bu oyuncular hakkında konuşurken, kafamızdaki imgeler bu şekilde mi olacak?

Kupaya kadar Nike'a falan geçsinler abi, olacak iş değil ya.

Nerden Nereye 129



Glucan


Gezinirken şöyle bir şeye rastladım. Sanırım 08-09'dan. Hakem saçmalığı diye umuyorum. Yoksa neden böyle bir şey yapsınlar ki. Muhtemelen hakem Türk asıllı falandı ha.

Goldie


Görüldüğü üzere, Diego Costa'nın bu sezonu Atletico'da bitirme gibi bir ihtimali yok. Muhtemelen milli takımla alakalı kafa karışıklığı falan derken, ayrılacak bu. Yazık oldu.

Retro-Spurs 3


Xavier



Kimin suçu? Aradan koca sene geçmiş. Kurumda hiç mi nba.com'dan özet izleyen yok? Hiç mi dikkat çekmedi önceki sene Celtics maçından sonra özetin sonundaki logo? Hiç mi bilgilendirilmiyor NBA'deki arkadaşlar bizimkiler tarafından, gerçek logomuz şudur vs. diye? Bu ne sorumsuzluk, bu ne aymazlık arkadaş ya. Bu tip şeylere önem vermemeye devam. Yazık.