Pembe



Galatasaray mor forma çıkarınca internete çiçekli formalar çizip "Galatasaray'ın önümüzdeki senegiyeceği forma, auhzuhuahauha" şeklinde salan gerizekalılar, muhtemelen bunu görünce "Premier Lig abi orası, olur orda" diyorlardır. Siksalakları.


Not:Bu post, genişletilecektir.

Baytar



"Allah bana Engin gibi oyuncularla çalışmayı nasip etmesin. Rakibi provoke ediyor."

Abdullah Avcı

Amaré Miami'ye?

Son iki gündür patır patır dökülüyor dedikodular.
Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle Amaré, Beasley'nin de çöle doğru yönleneceği bir takasla Heat'e gelecek. Kafası güzel Beasley'nin yanında muhtemelen James Jones ya da Q-Rich de yolcu.

TNT

“Any time Detroit scores more than 100 points and holds the other team below 100 points, they almost always win.”- Doug Collins, TNT

"Ne zaman Detroit 100 sayıdan fazla atıp, rakibi 100'ün altında tutarsa, neredeyse (!) her zaman kazanıyor."

Cre:hoopsblues

Yeni Forma 2


Şu postta, erken forma tanıtımının yol açtığı ufak sorundan bahsetmiştik. Yukardaki foto bende olmasına rağmen, yazıyı yazdığım zaman bulamamıştım. Buldum ve başka bir örnekle birlikte sunayım dedim, ikinci parti olarak.
Yeni sezon forma tanıtımında Interli oyuncular, gülüyor eğleniyorlar-nasılsa 54 senedir üstüste şampiyonlar. Güzel. Fakat Zlatan bu formayla görünmeyecek sezon içinde. Acaba tam o anda transfer ne durumda, merak ediyor insan. Tanıtımın tarihini araştırıp tespit edebiliriz aslında da, neyse.


Diğer bir vaka da bu. 07-08 sezonu öncesi 2 veteran ve 2 genç Gunner, muhtemelen Metronun Arsenal istasyonunda poz veriyor. Güzel de resim olmuş. Ama Henry bu formayı (yani 07-09 away) hiç giymedi. Taa haziran ayında Barcelona ile anlaştı Anri. Böyle olunca da, kızgın Arsenal taraftarı şunu yapar tabii:



Bu konuda başka örnekler de bulursak, irdelemeye devam edeceğiz.

Kapak



Muhtemelen şimdiye kadarki en iyi Galatasaray dergisi kapağı.

Nerden Nereye 7










Alnıaçıklar