Nerden Nereye 182



Kola


1-2 kere lafını etmiştik sanki. Seri bozulduğu için artık rahatça söz edebiliriz. Kayserispor bayağı bir süre "aynı" iç saha formasını giydi. Yani tam olarak "aynı". Tasarımdan bahsetmiyorum. 9-10 ile 14-15 arası, 6 sezon aynı iç saha formasıyla sahalarda yer alarak, muhtemelen modern dönem için bir rekora imza attılar.


Yeni çubuklu ise şu. Omuzlar bu kez sarı renk. Bunun için ne kadar ömür biçiyorlar bilemem.



Schennikov


Dün Hawks, deplasmandaki Hornets maçına yukarda gördüğünüz şekilde çıktı. Neden olduğunu bilmiyorum, ama bu, en azından modern dönemde NBA için bir ilkmiş. Tanıtımda böyle bir şey yoktu. Bu tercihin sebebine dair umarım ilerde bir şeyler öğrenebiliriz.

Bu kombinasyonu görünce akla hemen tabii...


Farklı renk forma-şort olayı NBA'de neredeyse hiç yok, malum. Ama ben ona rağmen, şu formayı kendi ilk 5'ime rahat alırım. Bir ara yine giyseler 2-3 maç. Gerçi artık klasik renklerine döndüler, bağlantı da yok önceki gibi, olur mu, belki. İlaveten şunu hatırlıyorum, tek maç giyildi sanırım:


Bir de bu sezondan:


Bizim amını-aklını siktiklerim yüzünden, basket takımı da göt altına gitti.

Edit: Kaan sağolsun hatırlattı, unutmuşum dün. Pacers da bu sezon birkaç maçta, şu meşhur Hoosiers filminin 30. yılı onuruna, filmdeki takımın formasını giyecek.


Nerden Nereye 181




İki sezon arka arkaya aynı renklere sahip takımlarda forma giyip, en büyük sıçramayı gerçekleştirmiş oyuncu olabilir.