Da


Hmm.

Edit: Bir arkadaşım, sağdaki pankartı taşıyan kızı tanıdığını söyledi. Diğerini tanımadığına sevindim açıkçası, şanslıymış.

Retro 171

Uzun Oğuz Efendi


Üstünden formayı çıkart, İhsan Oktay Anar romanlarından fırlamış gibi valla.

Retro 170

Is


Selamın aleyküm, ben E'Twaun Moore. Bu sezon başı Celtics tarafından draft edildim. 2 numarada oynarım. Ama en önemli özelliğim, belli aralıklarla NBA'e oyuncu sunan garip isimli zenci basketbolcular derneğine üye olmam. Son olarak Quincy, Jajuan, DeAndre, Daequan ve diğer birkaç kardeşimin lige katılmasıyla, iyice güçlendik.

Bu akşam da Magic'e karşı 4/4 üçlük attım ve ligdeki ilk icraatlerimi gerçekleştirmiş oldum. Bayağı geriden gelip yendik elemanları. Size yemin ediyorum, kolej liginde böyle dandik takım görmedim.

Fotoğraf için kusura bakmayın, henüz çaylak olduğumdan, bu konularda sıkıntı çekiyoruz. İlerde daha rahat inşallah.

Dil



Bu melodinin nereden geldiğini bilmeyenler vardır. Amme hizmeti olsun.

Tere

Bizim ligde forma işlerinin düzensiz olduğundan hep yakınıyoruz. Ama Sivas olayı başka bir boyuta taşıdı. Son haftalarda dikkatimi çekiyordu ama, "ulan toptan bakayım bir, neymiş" deyince...

Evlerinde oynadıkları 12 maçın dokuzunda siyah formayı giymişler. Yüzde 75 yani. Giymedikleri maçlar, Eskişehir, Gaziantep ve Samsun maçları.




Özel bir sebebi varsa, ben bilmiyorum. Bilen varsa, söylerse sevinirim. Sivassporlu olan, takımla bayağı ilgili olan kuzene de sordum, varsa onun bilme ihtimali yüksek (ki oradan bi' şey çıkmadı). Ama öyle bir şey yoksa... Yani. Belki de yetkililerden biri bu sezonki çubuklularının 2006 kalıbı olduğunun farkındadır da böyle bir karar verilmiştir.

Edit 1: Siyah giymeye devam ediyorlar içeride...

Edit 2: Bu siyah işini "abi karda çubuklu ya da düz beyaz görünmez, ondan olabilir" diyen var. Ulan bunların düz kırmızısı var, onu giysinler.

Retro 169

Palombo



Önceki 3 sezonun alternatif formalarından sonra, bu sezon bariz düşüş var. Kötü forma değil, ama diğerlerinin altında kalıyor.


Retro 168

1971


Sen gel İtalya'dan şu iki "ezeli rakibin" sponsoru ol. Her zaman dediğimiz gibi, derbinin 2 tarafı da aynı markayı giymemeli. Hadi Adidas falan olsa, ya da Nike, ya da işte belli başlı büyük firmalar, denk gelme olasılığı daha yüksek. Fakat Macron olunca iş garip. Diğeri de Errea giysin mesela. Denk İtalyan.

20


Blogda daha önce 7'den bahsettim mi bilmiyorum. Hani "underrated" sıfatı verilebilecek bir kitap. Hatta bunu Cem Akaş için de söyleyebiliriz sanki. Olması gerekenden az tanınan biri. Ben elimden geldiğince, etrafa öneririm filan.

Bu ay itibariyle, mühim kitap 7, yirmi yaşında. Kitabın ilk yayımcısı 6.45 de, 20. yıl için özel bir şeyler düşünmüş -çok önceden müjdelenmişti. Bayağı özel bir şeyler. Neler olduğunu buradan okuyabilirsiniz. Gayet kışkırtıcı. Kitap bende mevcut olmasına rağmen, malum nüshalar için bu baskının da peşinde olacağım. Tabii böyle dememe rağmen, fiyat biraz frenliyor. Asıl fiyat 35, Idefix'te 30, 6.45'in kendi mekanında ise 24.50. Bakacağız artık.

Memlekette böyle özen verilen işleri görmek çok güzel.