Alice


Futbol takımında bu manzarayı en fazla 3 kere gördüğümüzü filan hatırlıyorum: Biri 03-04 olsa gerek, diğeri de 05-06. Diğeri de yine formaları kendileri ürettikleri zamandı. Camianın alışık olmadığı bir görüntü, fakat zaten lacivert şort "aslolan" iken, bunun da arada bir denenebileceğini hatırlamak lazımdı. Tribünlerde de yaratılacak sarı ağırlıklı manzara ile güzel sinerji/bilmem ne ortaya konabilir.


Şuğul


Töre'nin sırtındaki manzarayı görmüşsünüzdür, fark edilmemiş gibi koyacak değilim elbet. Ama şunu düşündüm: Birinin aklına gelse de, gerekli izni de alsalar, bütün numaralar Beko logosuna uyumlu şekilde basılsa formaya... İsim de yine en altta, yamuk şekilde. Üf.

(Geçenlerde 1-2 kez daha Töre'nin numara ve ismi yamukça basılmıştı, ama o zaman yukarı ile de uyum yoktu. Bu artık en üst nokta: Sırt reklamıyla uyum halinde bir hata.
Numara ve ismi basan kişiyi düşünüyorum bir de. Kafa nereye gitti de, Beko'nun altındaki çiziği düz alıp, ona göre çaktı.)

Nöker


MLS takımlarının formalarında lig logosu, takım rengine göre esnetilebiliyor mu? Görünüşe bakılırsa evet. Buralarda en fazla, Bundesliga'da, EPL'de filan, şampiyonun formasında lig logosu altın renk oluyor. MLS demişken, Fritz Fassbender'e selamlar.