Tel


Fenerbahçe Ülker altyapısı bünyesinde futbol etkileşimleri görüyoruz hacılar. Mesela Kezman erken emekli olduktan sonra basketbola el atmış sanırım. Partizan altyapısı yerine Fenerbahçe'yi tercih etmiş, camianın büyüklüğünü gösteren bir şey bu tabii. İlaveten bazı oyuncuların pozisyonlarını açıklarken futboldan örnek verme yoluna gitmişler. Basketbolla yeni tanışan vatandaşlar için güzel bir yöntem elbette.


Melik

Bayağı bir zaman önce şöyle bir post atmıştım. Üstünden 3 sene geçmiş. O zamandan beri, öyle ya da böyle, hakem formaları konusunda istikrar görülüyor. En azından gözümüz alıştı, ne bileyim. İyidir yani.





Kalıp konusunda sıkıntı var gibi son birkaç yılda ama, neyse şimdi.

Retro-Spurs 5


Rar


Bu herifleri o kadar "sefil" halde görmeye alıştık ki, geçen bu fotoğrafı görünce şaşırdım bildiğin; unutmuşum. Fakat beşi bir arada, neredeyse hiç oynamadılar. Şu anda da hiçbiri takım bünyesinde değil.

Bell, 5 maç oynayıp Golden State'e takas oldu. Felton sezon sonu New York'a uçtu. Chandler da sezon sonu Dallas'ın "yolunu tuttu". Gerald Wallace sonraki sezonun ortasında Nets'e gitti. Diaw da ondan sonraki sezonun ortasında serbest bırakıldı ve Spurs'le anlaştı.

Ama o sezon, kısa kulüp tarihinin ilk play-off'unu da görmüş oldular. O kadar da kötü geçmemiş gibi.

Retro-Spurs 4