Etno


Şahsen formaları ilave renklerle "açma" ya da daha farklı bir görünüme sokma işini seviyorum. Galatasaray parçalısına beyaz ya da siyah sokma, Barcelona çubuklusuna sarı ekleme, Milan çubuklusuna beyaz ilave etme vs.

Ama bu başka bir şey olmuş. Yani düşünün ki, bizim parçalıya enine böyle bir tane siyah şerit koymuşsun -şimdi düşündüm de, 03-04'teki parçalıda yapılan, aslında buna benzer bir şeydi. Ya da Real Madrid beyazına çapraz bir mor şerit.

Geçtiğimiz yıllarda yakada, kol uçlarında filan mavi görmüşlüğümüz var Newcastle çubuklusunda, hatırlarsınız. Ama bu pek kabul edilebilir değil. Taraftardan da tepki geleceğini tahmin ediyorum. Talihsiz bir tasarım. Ayrıca armanın yeri, Puma logosuyla orantılı değil, sola doğru hafif. Böyle tanıtmasalar/piyasaya çıkarmasalar formayı amına koyim.

Diğer formalarına baktığımızda da bir özensizlik, baştan savma görüyoruz. Yakışmıyor açıkçası.

Nerden Nereye 115




Başka yolu yoktu. Fotoğraf bulamadım. Vidyoda da bir arada görünmüyorlar doğru düzgün esasen. Bir tek, ofsayt kamerasındaki çekimde gol anından biraz önce aynı karedeler. O anı caps alsam olmazdı.

Un



Öncelikle şarkı hakkındaki düşünceleri merak ediyorum. Yorum kısmına şeedersek sevinirim. İkincisi; Bu şarkı da muhtemelen Amazing ile aynı akıbeti yaşayacak gibi görünüyor. Güzel iş, ama 2 ay boyunca her gece dinledikten sonra tiksinilecek yani, kaçışı yok. Üçüncüsü, ve en önemlisi: Bu video(lar)da Boston'a uygulanan hor muamele.



Görebildiğim kadarıyla şarkının Playoff özel versiyonunun 3 farklı videosu var. Birinde (yani en kısa olan, en üstteki) Boston Celtics namına hiç kimse ve hiçbir şey yok. İkincisinde (yukarıda) diğer bütün takımların logosu varken Celtics logosu yok, üstüne oyuncu olarak da kimse yok. Üçüncüsünde (aşağı) yine logo yok, ama bir kez Pierce görünüyor.



Tamam, Boston çaptan düştü, eskisi gibi değil, bu sezon şampiyon olma, ya da finale çıkma ihtimalleri çok düşük; hatta ilk tur serisini geçme ihtimalleri bile çok düşük, zira 1-3 gerideler. Ama yine de bu kadarı... Derin NBA iş başında bir kez daha. Düşene tekmeler gecikmiyor. Bize düşen bu büyük camiayı uyarmak. Onların da gerekeni yapacağını umuyoruz.

2 gün sonra editi: Ben mal gibi videoları karıştırmışım. Üst ve alttakini aynı koymuşum. Düzelttim. Kusura bakmayın. 

Retro 271


Hele


Şu logo konsepti güzel tabii, ama yayılması araklar gibi olacaksa işimiz var. Gerçi kıytırık siteler araklayacağına bir futbol kulübü araklasın tabii.