Retro 121

Seri Üretim







Retro 120

Tardini




Bizim buralarda tabii, bu işler yerleşmediğinden, böyle yeni bi' renk, yeni forma olunca, hemen yeşeriyoruz. Üstümüze geçiriyoruz. Güya nefret edilen bizim turuncu ve mor, hatta mercan forma deli gibi sattı. Buradan aslında toplumsan bi'takım... öhöm neyse. Ne diyorduk, maçı açtım amınakoyim. Böyle bazı turkuazsal, yeşimsel manzaralar var. Aha dedim, yine sıçış göreceğiz.



Karabükspor (kardemirdemirçelikkarabükspor'du bi' ara di' mi?) ilk 2 iç saha maçında, muhtemelen açık yeşil olarak, ya da -belki- turkuaz olarak isimlendirilebilecek formasını giydi. Acaba nereye kadar böyle gidecekler, göreceğiz. Bunu "ulan oğlum manyak mısınız içerde bunu giyiyor sunuz?" diye -kendimizce- eleştirmek de namümkün. Çünkü bu sezonun forma katalogu'nda bu forma, "İç saha 1. forması" olarak kayıtlı..........................................................................................................................................................



Bu da ligdeki 2. maçları. Gençler deplasmanı. Orada mavi üstü beyaz çubukluyu giymişler. Böyle işte kafalarına göre işler. 3. formayı 1. forma olarak göstermişler arkadaş, kafalara bak ya.


Nerden Nereye 62





Retro 119

Lavoisier


J.M. : Kümede kalıcaz panpa.