Retro 262


Tanıdık


Hala oynanmakta olan Gençler-İbb maçından. Nasıl, ya da neden, bilemiyorum. Uğurlu çorabı falan mıdır yani, ne bileyim. Geçenlerde gol atmıştı bi', o zaman mı giymiştir, nedir. Olacak iş değil yani yoksa.

Gavsi


Şarkıyı başa yazıyor. İsmi sona. Şarkıyı yazmayacak olsan, şu afişi/tanıtımı görenlerin yüzde 95'i ne döndüğünü anlamaz. Ya da, sokağa çıkıp "Psy kimdir?" diye sorsan, kaçı bilir acaba. Amınıza koyim ya.

Baston




Nerden Nereye "Sneijder Özel" 4





Pot


Mesela herifin teki de 1 saattir Josue'ye Joselu diyor. Devre arası falan da girdi araya ama, hala aynı. Öyle bir şeyler işte.

Member


Geçen All-Star maçı sırasında Lebron'la yapılmış bir röportajdan bölümler vermişlerdi. Bir anda herifin "daha saçlı" göründüğünü fark ettim. Sonra nete girme imkanı bulunca bakındım biraz, gerçekten de öyle. Muhtemelen yaz tatilinde yaptırdı. Ki çok normal artık. Bayağı yanlar açılmıştı. İşin headband kısmına geçersek, "saç ektirince o havlu kıvamındaki kafa bantları ufaldı mı?" sorusunun yanıtı "hayır" gibi. Alışkanlıktan belki.

Hani aranızdan "ulan yeni mi gördün" diyen çıkabilir ama, bazı headband kullanan adamları kariyerleri boyunca 5 kere saçlı görme imkanımız bile olmayabiliyor. Lebron gene ortalıkta çok dolanıyor, yıldız falan da yine görüyoruz.


Retro 261