Euro-Retro 9

Nerden Nereye "Euro 2012 Özel" 2


Euro-Retro 8

Belgarath


Turnuvanın hemen her maçında Nike'ın şu son krampon serisine söverken, benzer ama en azından daha anlamlı bir örnek gördüm. Maggio'nun İtalya bayrağı renklerindeki Lotto kramponu.



Abi dikkat edin -istisnası tabii ki var- bu yukardaki yeni gramponlar genelde oyuncunun formasıyla sıfır uyuma sahip. Tabii oyuncu giydikten sonra bize bok yemek düşer ama, sonuçta ortada şık bir görüntü olmuyor. Ki zaten iki büyük markanın da turunculu modellerini hemen herkesin giymesinden sonra, formayla "uyum" diye bir şey pek kalmadı.


Aynı seriden değiller ama, en azından alakasız renklerde giyilecekse, böyle bi' şey olsun da, bi' mana filan. Bi' milli ruh.

Euro-Retro 7

Artemio


Burda bahsetmedim ama, tıvaytırda ilk maç öncesi çok muhabbeti geçti. Kim hangi takımın kazanmasını istiyor. İşte herkesin kendine göre sebepleri filan. Ben diyorum ki: "İlla biri kazanacaksa" -ki malum- Lebron artık şunu alsın da rahatlasın -hem belki bakarsın gerisi gelir. Durant'a belli ölçüde, Harden'a çokça saygım var, ama düzensiz yapısı, koç, Westbrook ve bombok formaları hasebiyle Oklahoma'nın almasını istemem. "Ehven-i şer" dedikleri şey bu işte.
Miami'ye en az Okc kadar sövüyorumdur ama, şurda onlar alsın isterim.


Tam da kendimce Lebron'a destek vermek durumunda kaldığım şu günlerde... Haftaym olup da içeri giderlerken buraları görmüştüm ama, artık nedense, Wade'in Lebron'un valideyi neresinden öptüğünü görememiştim. Biz adamın mürüvvetini (yüzük oluyor şu noktada) görelim derken, kendisi başımıza iyiden iyiye GAVAT kesildi. Bu kadarı da olmaz abi.



Daha önce malum, anası ve Delonte ile ilgili bir şeyler olmuştu. Eğer yine birtakım ANASAL mevzular yüzünden yüzük yalan olursa, kendisi homelessa sarabilir.



Ayrıca; işte o büyük aşkın başladığı anlar. Delonte'ye dikkat.

Euro-Retro 6

Franchi


Amare'nin oğlan bir turnuvada MVP olmuş filan, dün onu övüyor tıvaytırdan. MVP ödülünü kazanmış ama kaybetmişler. İlerde basketbolcu olur mu bilmem ama, olursa da savunma filan öğrensin bari şu birkaç senede, babası pezevenk gibi olmasın.

Euro-Retro 5

Nerden Nereye "Euro 2012 Özel" 1


Euro-Retro 4

Akrilik


Geçen sezonun Tekirdağspor iç saha forması. Ne kadan güzel lan. Kombinasyonlu filan. Bulundukları lig için fazlasıyla kaliteli.

Euro-Retro 3

Toprak


Şimdi basitçe gidersem "Heat'i tutan aklını sikeyim" derim de, hadi onu geç. Oraya tatile gittin diye midir abi bu? Yani başka takımı da tutabilirdin? Melo hakkında tespit yapmak ya da o konuda bir taraf seçmek isteyenlere yardımcı olabilir bu post.