Morpheus


İşte Türk medyasında tarafsızlığın bittiği an. Yüzde 66.6 oranla taraflı NBA basını. Yazıklar olsun.

Retro 199

Taylan


Cihat Akbel'in soşıl medyayı birbirine kattığı şu dönemde kalktım ne zorum varsa Efes - Beşiktaş maçına gittim. Halbuki çok gereksiz, otur evde Cihat vs. Ünlüleri izle. Dimi? Öhöm. Konu dağılmasın. Bi' güzel çaktık Anatolian Air... pardon karıştı, Anadolu Efes'e. Muslera'nın da iştiraki ile bayağı bi' renklenen maçta gözüme çarpan en garip şey : Arroyo'nun sahaya ''Milangaz'' yazmayan bir forma ile çıkmasıydı. Hemen ilk molada değiştirildi o forma ben fotoğrafını çekemeden. İnternette de kısa çaplı bir araştırma sonucu bulmaya çalıştım resim/caps gibi bi' şey ama bulamadım. Maç özeti neyn internete düştüğünde koyarız belki. Sene başından beri Beşiktaş'ın forma konusunda yaşadığı kaçıncı sıkıntı, ben sayamadım... Dandik SPORTIVE firmasıyla gidip anlaşılırsa olacağı bu... Kardeşimin okulunun basketbol takımının formalarını bile onlar yapıyor düşünün, artık. Sanki lise takımıyız, neyse seneye artık daha özen gösterirler şu konuya.

Müdahil


Biz vefalı bir bloguz. Böyle müstesna NBA karakterlerine de gereken saygıyı göstermek gerekiyor. Sonuçta bu ligde yer alıp, bu camiada belli bir role sahip olup da "dörtlük atış" diye bir fikri kimse sunmadı. Kıymet bilmek lazım. Sunmakla da kalmadı, bunu pratiğe dökmeyi denedi.



3 sayı yarışmasında airball atmak herkese nasip olmaz mesela. 2.10'dan sonrasına bakın. Link şeklinde vermeyeyim.



2 sezondur falan D-League'deydi. Geri dönmek için uğraşıyordu, fakat olmadı. Bıraktı. Parayı da yemiş hepten. "Homeless"a bağlar yakında.

Son olarak da, o harika cevap:

- Neden bu kadar çok üçlük atıyorsun?
+ Çünkü dörtlük diye bir şey yok!

Nevzat Demir


Son dönemde iyice yaygınlaşan fosforlu/cırtlak renkte krampon modasından bahsetmek için bundan uygun manzara olamaz. Maalesef maçtaki etkiyi yaratmıyor ama yine de görülüyor. Zaten kendi başına göze çok batan bu kramponlar, zift gibi siyah şu formanın altında iyice belirgin halde oluyor.


Retro 198