Sol


Sol ayaklı kaleciler candır, özeldir. Severiz çoğunu. Sanıyorum Ufuk da sol ayağını kullanıyor. Zaten yetenekli kaleci deyip duruyorlardı, sol ayaklı olması bile bir işarettir. Tabi ki sağ ayaklılar kötü kaleci değil, ancak orana vurursak sol ayaklılar fazla olmasa da isimlerinden oldukça söz ettiriyorlar (bkz: resim). Dida, Dudek ve ileride çok adını duyacağımız Diego (Almeria) da sol ayaklı kalecilerden...

4



Hadi Fabregas'ın genlerinde var, Barça bile 4 numarayı o gelecek umudu ile kimseye vermiyor. Adebayor'a ne oluyor onu hiç anlamadım.

Kappappa


Zoom yapmadıkça anlamak zor. Yaka yine anlaşılıyor ama, o sağdaki 2 şerit ancak yakınlaşınca görülüyor. Yeni sezona eski kalıp klasiği yani bir kez daha.

Nerden Nereye 29


Tobi


1908 yılında ilk sarı kırmızı formamızın doğuşu anısına 100. yılda yapmış olduğumuz Efendiler formasını hatırlıyoruz. Daha doğrusu formadan çok kumaşı yüzünden pijamaya daha yakın bulmuştum kendisini. Ancak kumaşı falan geçersek renklerinin yerleri yanlış olmasına rağmen, tam parçalı olması ve bu fotoda beyaz şort kırmızı çorapla giyilmesi bir mesaj. Gerçi adidas şort ve çorabı görünce, "bir işi de düzgün yapın" diyor insan ama, ne yapalım biz de böyleyiz.

Her neyse konu bu değil, bunu bir ara diğer blogda yazarız. Konumuz Linderoth'un bütün futbolcular forma giymişken üzerinde başka bir ürünle poz vermesi. 2007-2010 yılları arasında sadece 20 küsür maça çıkması bu resimde de ince bir espri ile gündeme getirilmiş. Ben bu fotoya çok baktım zamanında, ancak ne zaman baksam Tobi beni güldürür. Bu arada şuan oynayacağımızı varsaydığımız 4-2-3-1 sisteminde Cana'nın yanında sağlam bir Tobi'yi görmeyi ne kadar isterim bir ben bilirim.

Lan


Çıkmış forma satışa. Real Madrid Şampiyonlar Ligi için mor formayı satışa sunmuş. Yaklaşık 1 ay önce bu formanın resmi nete sızdığında cin fikirli bir dayının fotoşop becerisi olduğunu düşünmüştüm. Ancak gerçekten forma çıktı. O yazıda forma hakkında ve Real Madrid ile mor hakkında az biraz yazmıştım. Linki vereyim, onu okuyun. Buradan tek söyleyeceğim, alıyorum paketleyin ...

Büyük Barçalı Koray'a da bu hayırlı haber için teşekkür ederim.

Sahip Çık


Şurdan gel.

23