Şeker


Şunu gördünüz mü? Forma hususunda fazlaca yenilikler geliyor bu dönemde. Lakap olayı da var. Burda şimdi oturup da kapitalizm eleştirisi yapacak halimiz yok tabii de, iyice zorluyorlar işte her türlü. Clippers için de mesela aşağıdaki şekilde bir yenilik olabilir. Cibilliyetini siktiğimin çocukları.


Derm


Eskiden beri öyle midir bilmiyorum ama -sanırım altın katkısı yeni, griden hiç emin değilim- Venezuela milli takımı'nın şu forması çok ilginç bir görünüme sahip. Ana renk bordo. Ve ona ilaveten 3 yan renk var: beyaz, gri ve altın. Altının ekstra olduğunu düşünelim, yine de bir "milli takım forması" için gri filan da çok fazla kaçıyor. Bir nevi zamanında bizim formalardaki gri katkısı gibi. Fazla karmaşık. O değil de, bunların bayrak filan malum, bordo nerden geliyor acaba? Bunlarda kraliyet ailesi falan da yoktur ki anasını satayım, gariban Venezuela. Bir de "VenezueLLa" var, değil mi. Yeni ZeLLanda. Bir de "q" yazamayıp "Q" yazan Parma Maniac var..

Yoichi


4-5 yıl süren sarılı formalardan sonra -ki aslında daha uzun süre- bu sezon beyazlı. Daha güzel mi olmuş, tersi mi, o tartışılır. Ama göz yadırgıyor, o kesin. Bütün hava değişmiş. Mesela bizden örnek verelim. Birkaç sezon beyazlı parçalı giysek, sonra birden siyahlı tasarlansa, infial yaşanır. Kulüp kapısında eylemler falan düzenlenir. Oralarda neler olmuştur acaba.




Retro-Spurs 2


Nerden Nereye 128





---






Hikaye(ler)i biliyorsunuz nasılsa, teferruatlı fotoya gerek yok. Ne güzel bak morlu morlu hepsi, içi açılıyor insanın.