Peder


2 günden az kaldı büyük mevzuya. Madem iki taraftan da adam var, şöyle maçtan önce bi'şeyler garalayalım da, didişelim falan.

Bi' kere ben maçı kaçırma ihtimalimden bahsedeyim. Ben, hani ben, bu maçı izleyemeyebilirim abi. Cidden. Allahtan pazartesi tek dersim var da, yol filan derken, yetişme şansım var. Tabii eğer maç 8 veya 9'da olsa da sıçmıştım. Sıçış, direkt. Ben ki seneye yakındır bu maçı bekleyen adam, bu maçı izleyemeyecek? Gidip önce bi sözlüğe başlık açar, ardından Boğaz Köprüsü'nden sallardım cüsseyi. Nasılsa bi'kaç kişi toplanınca vazgeçiyorsun.

Şimdi burda ikimizin de maç analizi yapacak hali yok. Neyine yapacağız amınakoyym? İçimdeki Fenerli'yi ortaya çıkararak, "SİKİCEZ" diyorum sadece. Bu kadar da çirkeflik, evet. Bu maça mahsus. Zaten Galatasaray'ı da bıraktık, bütün motivasyon bu maça anasını satıyım. Ya ne olacaktı. Anası sikişmiş Mourinho.

Zaten evden izleyemeyeceğiz. Hep pederin yüzünden.

Ha bi'de;malum, iki takımın da renkleri çakışmadığından, el-kılasiko'da hep çubuklu karşısına beyaz manzara olur. Ulan bi' gün de değişiklik yapın, bizimkiler turkuazı giysin, Real'li ibneler de siyahı giysin. İlla Fifa oynarken mi göreceğiz bu renkleri birlikte. Olmaz abi.

O Pet

Petrol liginin güçlü takımlarından Opetspor, başarılarının yanı sıra, sade ve güzel formalarıyla da dikkat çekiyor. Farklı renkte formalarla taraftarının karşısına çıkan takım, ürün satış rakamlarında da ligin en iyisi.

İşte Opetspor'un formaları.

Home:


Away:

3rd:


4th:

Sezon başında ilk 3 formayı tanıtan yetkililer, başarılı sonuçların ardından devre arasında sarı formayı da tanıttılar.



Ayrıca takım, 5 şampiyonluğa ulaştığı için, geçen sezondan beri formasında bir yıldız taşıyor.

(Klişe cümlelere gel. Mnakoyym iyice kafayı kırdık forma uğruna ha)

Er

2 gün önce otogarda otobüsü beklerken bir kez daha, ve daha iyi farkına vardım. İnsanları gözlem için en uygun yer belki de otogar. Yahut havaalanları. Bu tip yerler. De Botton abinin bu konuda bi' kitabı var. Yakın zamanda Türkçe'ye de çevrilip yayınlandı. Ha ben bunu okumadım, ama tavsiye ederim. Dayının okuduğum kitabı ne var, Proust Yaşamınızı Nasıl Değiştirebilir var. Onu daha bi' tavsiye ederim. Çok iyi. Hele de Proust'a yanaşmaya çalışıyorsan.

Nerden Nereye 35


To be continued...

Gecikmiş edit: Doğru tahmin olmuş. Ama sonra gene ayrıldılar.




Simply