Aslan Kral


Maça iki saat kadar bir süre kaldı. Arda'nın oynayacağını öğrenmiş bulunuyoruz, ki bu da Kewell'ın stoperde oynayacağını teyid eder nitelikte bir bilgi. Benim için en önemli konu şu anda, sağ bekte Serkan oynayıp, Sabri sağ açıkta mı oynayacak, yoksa Sabri bekte kalıp Mehmet Güven mi orta sahaya geçecek. Şu Güven hiç güven vermiyor, bir kaza olup da stoperde başlamasa bari. Kewell'ın stoperliğine laf edenler diğer alternatiflere bir baksınlar; Güven, Sabri, Barış, Ayhan, Ümit Karan... Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

Petriç'in olmaması bir yandan iyi ancak Oliç'in oynayacağını hatırlatmak lazım. Yani aslında Hamburg arkada işleri biraz daha sağlama alıp geliyor. Petriç- Guerrero, Oliç olacaklarına, kitap 4-4-2'si şeklindeler. Sağ kanadımızdan gelecek olan Jensen ve Aogo tehlikeli. Futbolla alakası olmayan bir kıtada olduğum için açıkçası Hamburg'u hiç izlemedim bu sene, Pitroipa hakkında yorum yapamayacağım. Ancak adam hakkında söylenilenleri okuyunca CR7'ymiş gibi bir izlenim oluyor.

Resime bağlayacak olursak, taraftar bugün sazı eline almalı. "Laralalaylaylaaay Saldır Galatasaray" olmaya başladık iyice son zamanlarda. Koreografi beklentim var, olur inşallah.

Son olarak, EURO Cup'ta finale kalan Galatasaray Bayan Basketbol takımını da tebrik ediyorum. Işıl Alben'le Arda Turan'ın evlenmesi dileğiyle...

Galatasaray Türkiye'dir!

3 yorum:

L dedi ki...

galatasaray türkiyedir de, bülent korkmaz nedir hüseyin?

Haketo Zaman dedi ki...

Galatasaray'ın hocası.

L dedi ki...

pff.