Liverpool 10-11 (Muhtemel)



Liverpool'un önümüzdeki sezon giyeceği away ve 3. formalar. Yani büyük ihtimalle. Biliyorsunuz, artık formalar sezon başı değil, önceki sezonun neredeyse ortasında tanıtılıyor. L'Pool 2. yarıda formaları değiştirirse şaşırtıcı olmaz, başarı gelmedi gene, bari forma satıp para kazanalım hesabı.
Neden home'u koymadığıma gelince, bu 2 harika formaya yakışmıyor, o sebepten koymak istemedim buraya. Görmek isteyenler burdan.

7 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Lappap abi nabersin? Abi bugün Juventus-Parma maçı vardı izledin mi bilemiyorum ama Juventus bu maçta yeni bir forma giydi. Açık sarı rengi bir forma giydi. Geçen seneki altın formadan daha açık renkte bir forma. Benim bloğa resmini koydum formanın. Bir incele istersen, senin fikrini öğrenmek isterim doğrusu.

L dedi ki...

hadi ya. hemen bakayım. saol.

L dedi ki...

abi valla bu geçen seneki forma gibi gözüküyo...

ahmetcan_48 dedi ki...

Ya aslında formanın tam görünüşlü bir resmi yok. Juventusun kendi internet sitesinde daha güzel resimler var. Ama maalesef Juventusun kendi sitesinden resim indirilemediği için Tuttosporttan aldım bu resmi. Bi juvenin kendi istesine bak istersen orada daha ayrıntılı resimler var. Ama bu forma bana geçen senekinden daha açık renkli gibi geldi bana.

L dedi ki...

abi öyleyse bile rengi açmışlardır biraz daha, ama aynı forma bu yani.

ahmetcan_48 dedi ki...

Olabilir evet. Bence de forma dizayn olarak aynı ama rengi baya bir açmışlar neredeyse ten rengine yaklaşmış.

ahmetcan_48 dedi ki...

Lappap, abi daha önce baktın mı haberdar mısın bilmiyorum ama senin için güzel birşeyler buldum.
http://www.toffs.com/icat/cruyffclassics