Orospu Çocuğu

Maçtan sonraki hareketlerinden sonra bu dünyada benim için Jose Mourinho'dan büyük orospu çocuğu yoktur. Tuncay'ı bile geçti amınakoyym. Yuh amınakoyym. Hakemi de sikeyim
seni de sikeyim.

62 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Vallahi Tuncay'dan hatta Belözoğlu'ndan bile çirkef çıktı :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Sene boyu hep tersi çıkan tahminlerimin ilk defa şimdi tutmuş olmasına şaşırmıyorum. Yine de hakem tertemiz golü verse şimdi bambaşkaydı herşey, onuda geçen seneki Chelsea maçının bedeli olarak düşünüyorum...

Finalde Bayern'i Galatasaray gibi tutacağım...

Bu gece Jose'nin ölüm haberi gelse üzülmem. Buda benim insani kusurumdur. Yarına geçer ama...

L dedi ki...

geçmesin hacı. iyidir nefret. bak millet nası kurulmuş mesela.

Selocan dedi ki...

Ben de Bayerni tutacağım. İnter'i sevmem zaten :)

Abi hakemi şimdi s.kenler, geçen seneyi düşünsünler. Ama ben tek bir başlık veya yazı görmemiştim geçen sene. Bu da ülkemizdeki katalan medyasının işareti olsa gerek. İnsan taraflı olunca objektif bakmak zor tabi.

Jose gerekeni yaptı. Bundan sonra ölse de ölmese de tur geçildi bir kere...

Tüm katalan severlere geçmiş olsun.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Nefret futbola fazla ama gönül dinlemiyor bazen. Kurulanlarada birşey diyemiyorum, aylardır yutkunuyorlar, ben inanıyorum, gelecektede çok yutkunacaklar. Arada böyle şeyler olmazsa patlarlar heralde, onlarda insan.

Mourinho Real'e gider, el clasicolarada heyecan gelir, iyidir. Böyle tokmak tokmak nereye kadar...

ahmetcan_48 dedi ki...

Bir Juventus taraftarı ve Inter düşmanı(!) olarak elbette ki final de Bayern'i tutacağım.

Selocan dedi ki...

Abi sen de kurulanlar belli diyorsun yazdığın şeylere bak. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Bu kadar koymasın, olur böyle şeyler arada sırada :)

Selocan dedi ki...

Bir de gelecekte ne olacağı bilinmez. Önceden konuşursan hindi keserler sezon sonu. Ben bu maç öncesinde de çok dedim fazla konuşmamak lazım diye, dinletemedim. Ama hala devam ediyorsunuz gelecekten bahsetmeye. Bak Hacı Lappap'a diyorum kaç gündür belli olmaz diye, dinlemedi beni. Footballove'dan Koray'a da dedim yok abi illa önceden konuşacaksınız.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Kurulanlarla aynı ağızdayım be hocam. Bu blogda yazan/yorum yapan kimseye lafım olmadığının zaten farkındasındır. El şeyiyle gerdeğe giren bir güruh var, onlara ufak bir hatırlatma oldu o, ha yeri burası değil, o ayrı. Ekşi'de, sağda solda "Barcelona yavşaklığı" gibi şeyler yazılıyor, insanın canı sıkılıyor...

L dedi ki...

abi ekşi'yi filan katma. o zaman sabaha kadar bitmez bu konu. siktir et.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yahu gelecekte olacak olan şey şu, Barcelona yine dünyanın en iyi futbol oynayan takımı olacak, kupa alsın almasın. Sezon içinde yine övülecek, izlenilecek, etkileyecek. Kimse "Türkiye'nin X takımı, X takımı gibi oynuyorlar" gibi kalıpları X'e Barça vermeden kullanmayacak, en azından yakın gelecekten bahsediyorum. Milleti delirtende, bizi mest edende futbol zaten. Yakın gelecekte bundan bir şüphe yok herhalde?

L dedi ki...

ben cevap vermeye gerek bile duymam buna.

Selocan dedi ki...

Abi tabi şimdi şu da var. Maç bitti anında Barça marşı, 2 dakika sonra da çim sulama başlandı stadda. Ama Barcelona yaptığı için mübah tabi bunlar. Real Madrid falan yapsaydı aynısını, yiyeceği küfürlerin haddi hesabı olmazı herhalde. Ama bunlar tabi yine yazılmayacak. Ben de yazmayacağım bu bloga, o da eksik kalsın :)

Küfür yiyen Mourinho'nun hareketinin esas hedefi Barçalılardı. Ancak İnter Tribünlerine yaptı sevinç gösterisini, onları işaret etti. Ama yedi yine küfürü. Aynısını Pep yapsa helal katalan halkını unutmadı Sansiro'da derdi herkes. Pöfff

Shareef dedi ki...

Hakem 2. golü tertemiz diye verseydi birinci ofsayttı :D güzeldi ama ofsayttı.. Bu arada yorumlar beni çok güldürdü arkadaşlar varolun..

Son olarak Inter'i hiç tutmayan biri olarak Barça'yı elediğine sevinenlerdenim :)

saygılar

Burak Eken dedi ki...

Geçen sene Hamburg faciasını yaşamış Barça sempatizanı Galatasaraylı'ya, bugün Barça'nın elenmesi ne kadar koyabilir ki? Katalanların derdi, beni mi gerdi?

En sevdiğim takım (Barça) ile en sevdiğim teknik direktör (Mourinho) karşı karşıya geliyordu. Tarafsız sayılırdım. Bu yüzden Barça'nın elenmesine pek üzülmedim, Inter için de pek sevinmedim. Ama "Inter'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanamam." diyen Zlatan'a güzel kapak oldu. :)

Bu arada Guardiola'ya da selam olsun... Sen koskoca Henry'yi oynatmayıp, çoluk çocuğu alırsan, böyle kapanmış bir takımı sittin sene eleyemezsin.

L dedi ki...

@shareef:
eğlendirdiysek ne ala hocam:

@sportman:

annem adamlar o senin "çoluk çocuk" dediğin adamlarla bunları yapıyor. elenince mi "çoluk çocuk" oldu. yapma. adam cl yarı finalinde ön 4lüsünü alt yapı çıkışlılardan koyabiliyor. buna kimin götü yer gezgende
?

Selocan dedi ki...

Abi daha final var. Belli olmaz. Zlatan kupayı alması en muhtemel takıma geldi. Olmadı, yapacak bir şey yok.

Pedro Henry'i alır :) Ben de bu konuda Barça'ya büyük saygı duyuyorum. O Pedro'yu şimdi oynatmasaydı belki 3 sene sonra burada olamayacaktı. Barcelona'nın bu inadı güzel şey.

Burak Eken dedi ki...

@Lappap

Kadroya bir şey demiyorum; benim lafım, sonradan girenlere. Haydi Maxwell'i anlarım. Ama Bojan Krkic midir Barça'nın kurtarıcısı? 3 senedir şu takımda doğru düzgün ne yapabilmiş? Jeffren denilen adamı ilk kez oynarken gördüm. Ligde belki oynamıştır ama böyle önemli bir maçta, üstelik oyun tamamen sıkışmışken onu oyuna almak ne kadar doğru? PES oynarken bile "Bu kim?" deyip kadroya almadığım adam mı kurtaracak gezegenin en iyi takımı nı?

L dedi ki...

forum gibi yaptık mna koyym burayı da.

abi jeffren'i ilk kez gördüysen sorun sende 1. neden o değişikliği "kurtarıcı geliyor" gibi görmek 2. işte o "gezegenin en iyi takımı" dediğin takım, kişilere bağlı olmadığı için bu halde, bu da 3

Selocan dedi ki...

Abi Barcelona alt yapısını bizimkilerle karıştırmamak lazım. Eğer Pep o adamı sahaya sürüyorsa o adam tamamdır. Bence alt yapıdan çıkan adamları tartışmamak lazım. Şahsen benim öyle bir takımım olsun, alt yapıdan çıkan gençler ile başarının peşinden koşayım, 10 sene kupa kazanamayım, koymaz.

Hacının da dediği gibi bu göt bi tek Barça da var.

Çağrı dedi ki...

Jose çocuğu koydu, lagaluganın lüzumu yok .. iptal gole veryansın edenler ofsayt gole ve gecen sene chelsea'nin katledilişinden neden bahsetmiyor ...

Selocan dedi ki...

Günah, onlar bahsedilmez. Hepimiz yanarız.

L dedi ki...

@çağrı:

yapmamam lazım ama, bunda kendimi tutamam. hocam tamam, jose amına koydu. götünden sikti. ters yatırıp düz çaktı ama, yav xavi'nin tek başına yaptığı isabetli pas, inter'inkinden fazla. bu nasıl oluyor? bu nası sikmek? siksin eyvallah da bu nası sikmek o zaman? baştan söylyim "barça anca öyle yenilir" ve "çok pas yapmak iyi oynamak değildir" klişeleri geçersiz cevap.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

O bambaşka bir mevzu. Jose'nin yaptıklarını babam yapsa "Helal" demem. Fıskiye mevzusundada Barça ayıp etmiştir, yanlış yapmıştır, ama ben "Bu gece Jose'nin ölüm haberi gelse üzülmem" diyecek hale gelirken onların bunu yapmasına şaşırmadım. Sami Yen'de Fener hocası yapsa neler olurdu acaba? Yanlış, ama insani tepkiler bunlar.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Geçen seneki Çelsi maçıncan kim vazgeçmemiş?

Selocan dedi ki...

Eeeh bu da sizin klişeniz abi. Tamam iyi güzel hoş da. Nasıl yeneceksin başka ? Ayrıca zaten bütün takımlar Mourinho taktiği ile oynamaya çalışıyorlar Barça'ya karşı. Hangisi becerebildi ?? Mourinho bunu ba,şaran tek adam. 2 maç oyunu kilitledi sezon boyunca oynadığı diğer 60 maçta kendi oyununu oynar. Sonuçta istediğini aldı.

Evet Barça böyle yenilir. Nokta.

L dedi ki...

barça böyle kitlenirse o zaman gitsin hentbol oynasınlar. o zaman tarifler değişiyor. amaç başka şey oluyor.

Çağrı dedi ki...

Ben İnter Barcelona'dan iyi takım yahut İnter Barcelonayı ezdi vs. gibi kavramlar kullanmadım Barcelona'yı sevmiyorum ve elenmelerine sevindim kaldı ki Motta'yı harika oyunculukla attırmasalar daha dengeli maç olurdu ...

artist Busquets için bkz.

http://4.bp.blogspot.com/_iK7Dl_38dj0/S9imzsM3prI/AAAAAAAAFlg/9cEd07Z8hTM/s1600/1zogp3n.jpg

Selocan dedi ki...

Abi CL de kaç maç yapıyor takımlar ? 2 maç kilitlesin hacı, hentbol mentbol, zaten 10 kişi oynadılar. Ne diye 3-1 önce oldukları bir maçta gol atmaya çalışsınlar ? Heleki Barcelona'ya karşı bunun intihardan farksız olduğunu bildikleri halde. Deli mi bu herifler. Grup maçında yapsalar küfür ederdim. Ama hem finale çıkma maçı hem de ilk maçı almışsın. O kadar da olsun abartmayın sizde.

L dedi ki...

@çağrı:

biliyorum abi maçta da farkettim. yanlış işler.
hocam istersen barcelona'yı sevip de söyle. ama dediğin şeye o cevap verilir. eler meler tamam, ama "jose çocuğu koydu" dersen biri de çıkar böyle cevap verir.

maRco dedi ki...

işin real kısmından bakın bide adamlar meydanlarda kutluyolar barçanın elenişini, geçen yılki hamburga elenişimiz gibi kedi köpeğin duası kabul oldu sanırsam.
hee bide sezon başında takımdan size ihtiyacımız yok die yaka paça robbenle sneijderi yolladılar, farklı formalarla sdaha sezon bitmeden yine aynı sahaya çıkacaklar, ne kader be

L dedi ki...

@selo

bak kendin diyorsun abi, "intihardan farksız" diye. aslında bu laf olayın bitiği yer ya, neyse.
abrtma yok abi ortada. bu kadarı abartı. ve insanlar bunu övüyor. inanması güç.

L dedi ki...

yannız izleyici sayımız bir düştü bak. kesin biri muhabbeti görüp "sikerim sizi ha" dedi. heheh.

Selocan dedi ki...

Barcelonayı elemek övünme nedenidir. Kimse kalkıp İnter Barcelona'dan büyük demiyor. Zaten o yüzden övünülecek durum. Galatasaray eleseydi Barcelona'yı övünürdük. Ama Kasımpaşa'yı elerse Galatasaray ne diye övünelim. O yüzden övünmekte de haklılar bence.

Selocan dedi ki...

Öf çok sıkıldım, doya doya sevindirmediniz adamı. Yatıyorum ben. Geçmiş olsun hepinize :)

L dedi ki...

gs böyle oynayıp barcelona'yı elese, ben takımı tutmayı bırakırım. utancımdan. demek ki işin içinde futboldan başka şeyler var ki, insanlar böyle refleksler sergiliyor.

L dedi ki...

al işte amına koyym.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

2 ek. Yüze hamle karttır. Kart hareketi yapmanın kart olması gibi, Fifa kuralıdır. Busquets kendini abartı bir şekilde atmıştır evet, ama yüze kasıtlı hamle her koşulda karttır. Ortada bir hak yeme durumu yok.

Pique'nin golü ise ofsaytmı değilmi anlamadım zira çizgili versiyon bulamadım. Çizgisiz aynı hizada olup olmadığı anlaşılmıyor, o kadar yakın. En arkada kalan siyahi arkadaş bozuyor gibi, kendiniz bakın.

http://www.youtube.com/watch?v=Q_XjaTUtZ7Y

Maçın geniş özeti. Sakin kafayla yine izleyip, öyle değerlendirmek lazım.

Çağrı dedi ki...

@hacı lappap

yok abi problem değil de neden Jose'nin turdaki payını kabul etmediğini yahut küçültmeye çalıştığını anlayamıyorum hiç katkısı yok mudur Inter'in Barcelona'yı elemesinde bu adamın ?

Ben şahsen 40-50 yıldır Ş.L de finalden uzak kalmış Avrupa karnesi zayıf bir takım olan Inter'in belki 20 yıl sonrasının futbolunu oynayan günümüz Barcelonasını elemesinde aslan payını hatta bırak alsan payını, payın %100'ünü Jose'ye veriyorum o yüzden koydu çocuğu lafını kullandım ...

L dedi ki...

@çağrı:

abi evet payı var. 10 kişiyle kapanmayı tercih ederek finale erişti. bu harika bişey. nerden baktığına bağlı olarak.

xxx

her ne kadar şu "çakma katalan" gibi görünmek istemeyip topa girmek istemesem de, mecbur kalıyor insan. götünü skiym. efendi gibi tartışamıyoruz da zaten.

Çağrı dedi ki...

Tamam abi neyse bende gtüne koiim babamın oğlu mu Mourinho sanki ...

ne güzel blog lan burası yorum anında yayınlanıyo, rahatça küfür falan mis amk takılırım ben burda =))

ii geceler

L dedi ki...

iyi geceler abi sana da. "free" ortam abi, küfür de var, anında yorum yayını da var, çakma katalanı da bol. iyidir burası. bak izleyici sayımız da 69 filan hazır. sabitlesek bari.

L dedi ki...

@vakilinchuk:

ya abi boşver ondan sonra "yok sizin de geçen sene çelsi bla bla". bişeyi de savundurmuyolar adama amına skiym.

Genel Sekreter Vak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Genel Sekreter Vak dedi ki...

Abi bende söyledim geçen seneki Çelsi maçındaki hataları, hem o gün hem bugün. Ama bunun Inter'le ne alakası var? Ama Inter kimsenin umurunda değil ki. Barça eleniyorsa sorun yok.

Neticede geçen sene "Ovrebo" diye ağlayanlar, hakem gerçeğini görmezden gelmeyecek. Inter tur için her şeyi yaptı, tebrik ediyor, haklarını veriyorum, ama hakemdende yardım almıştır, bu da bir zahmet inkar edilmesin.

Neyse, iyi geceler. Barça'nın başrol olduğu her gecede güzel bitecek değil ya :).

L dedi ki...

değil evet de... neyse. iyi geceler abi.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yorumlardan ilkinde blogger hata verdi, o yüzden 2.yi yazdım, şimdide sildim. Neyse, son kez iyi geceler diyip kaçayım, yorumlar çöp oldu zaten muhabbetten :).

L dedi ki...

valla abi 2si de görünyodu yayınladım ben de. iyi geceler tekrar.

Ozan dedi ki...

lineker yanlış söylemiş futbol 22 kişini oynadığı ve ölümüne defans yapanların kazandığı oyundur

Ozan dedi ki...

futbolun adaleti yok işte

Selocan dedi ki...

Bütün siz Barcelona halkının kabul etmediği şey şu. Dünkü maçta İnter'in yaptığı futbol katliamı mı ? Evet. Buna sözüm yok. Eğer aynı ligde oynasalardı, eğer ŞL grup maçlarında oynasalardı, eğer yarı final ilk maçında böyle oynasalardı, tamam. Ben buradaki bütün Barcelona severlerden bile daha çok küfür ederdim.

Ancak; İlk maçı 3-1 kazanmışsın, bu maçta 1 gol yesen bile turu geçen tarafsın. kalkıp 3-4-3 mü oynatacaktı Mourinho. Kaldı ki takım henüz 20 küsürüncü dakikada 10 kişi kaldı. Bu herifler gerizekalı mı ? Lan zaten avantaj sende, lan zaten ilk maçta çakmışsın. Lan zaten gol yemezsen turu geçiyorsun, lan zaten 10 kişi kalmışsın. Ne yapacaksın ?

Sizin kabul edemediğiniz şey İnter'in normalde böyle futbol oynamaması, sadece bu maç için gerekeni yaptı, karşılığını da aldı. Bundan sonra ŞL finalinde de, geri kalan bütün lig maçlarında da. İtalya Kupası finalinde de, Dünya Kupası finalinde de kendi futbolunu oynayacak İnter. Sizin kabul edemedeğiniz şey, bu İnter sanki bütün ŞL'yi böyle oynayarak geçti. Ulan amk bir maçta da yatsın gerekiyorsa. Bu mu derdiniz. Gerizekalı mı herifler 10 kişi kaldıkları maçta hücum yapsınlar hem de 3-1 öndeyken.

Kabul edin, bu futbol sadece bu maçlıktı, kabul edin İnter turu böyle geçmek zorundaydı, kabul edin Turu da geçti, Kabul edin bundan sonra İnter geri kalan hiçbir maçında böyle oynamayacak, kabul edin 786872635827 maçta 2 maçı böyle oynasın... Sanki hep böyle oynuo aq...

liverpoolandkop dedi ki...

Yaw ilk maçta Barcelona karşısına Eto’o, Milito, Sneijder ve Pandev ile 4 (DÖRT) forvetle çıkan adamı futbol katili yaptınız 1 haftada.

Ne yapsaydı yani?
Yine 4 forvet çıkıp, eline alıp evine geri mi dönseydi?

Gerçi dün de Eto’o, Milito ve Sneijder ile 3 forvetle çıktı adam maça, Motta'nın atılışına kadar da gayet cesur oynadı.

Kimse masal anlatmasın 3-1'in rövanşında maç başı 10 kişi kaldıktan sonra İnter'in başında Bülent Uygun'da olsa takımı geri yaslardı, Sir Alex'de.
Hatta abartmıyorum Pep dahil aynı durumda yaslardı takımını geriye.

L dedi ki...

@matthias

1. abi o "ne yapsaydı" yı geçiceksin bi kere. ne demek "ne yapsaydı" ya. ne yapması gerektiğini söylesem o zaman da diyeceksiniz ki "o zaman da fark yerdi".

2. evet ilk maçta o şekilde çıktı, peki oynadığı oyun o kadronun düşündürdüğü şekilde miydi? topla oynama 67-33 tü. madem 4 forvet, bu ne?
kırmızıya kadar cesur oyun mu? aynı maçı mı izledik?

@selo:

abi bu "barcelona halkı" ne ya. biz "çakma katalan" lafından şikayet ederken, sen iyice limon sıkıyorsun. o zaman tartışmayalım hiçbi şey. hemen yaftalama gelecekse işimiz var.

Selocan dedi ki...

Abi ben geyik yapıyorum yahu, her yazıma da cevap veriyorsunuz :) Beni biliyorsun öyle şeylerle işim olmaz. Noktasal laflarımla biraz kızdırayım istedim seni :)

L dedi ki...

:) tamam o zaman.

liverpoolandkop dedi ki...

Aynı maçı izlememiş olabiliriz hacım, Eurosport'ta Ronnie O'Sullivan- Mark Selby Çeyrek Final maçı vardı. Ben çoğunlukla o maça kaydım. Doğruyu söylim daha heyecanlıydı. Ronnie'nin elenmesi beni Barca'nın elenmesinden daha çok şaşırttı. =)

L dedi ki...

@matt:

hehe, o zaman ayrı abi. ronnie elendi ha. ulan ben o adamı seviyorum ya.

Selocan dedi ki...

Ben de o maçı izledim :) Ne zaman Barcelona maçını izlesem kazanıyorlar diye arasıra baktım maça.

Ronnie Selby maçı daha heyecanlıydı, onda yüzüm gülmedi ne yazık ki :)

liverpoolandkop dedi ki...

Pique'nin fantastik çalımına şaşırmadığım kadar şaşırttı beni hacım. 11-9'dan 11-13 verdi maçı. Bundan sonra tüm desteğim Avusturalya'lı "Neil" Robertson'a, seviyorum Avusturalya'lıları =)

Selocan dedi ki...

Ben Mark Selby'i de seviyorum abi. Ronnie bi tanedir ama Selby de favori adamlarımdandır. Neill'i de severim ama Ronnie'yi eleyen Şampiyon olsun hacım :)

liverpoolandkop dedi ki...

Başlıktan alıntılayarak, iyileri eleyen orospu çocuğu oluyo =D

Burak Eken dedi ki...

Abi herkes iki maçı dönüşümlü mü izlemiş? :) Hahaha :) Vallahi ben de öyle yaptım. :)