Zan


Acun Ilıcalı'nın mesleğine özenenler bir daha düşünsün derim. Artık yeni özenme mesleği Gökhan Zan mesleği. 5 senedir top oynama, Beşiktaş'tan Anadolu takımlarından birine gitmeyi düşünürken Galatasaray'a transfer ol, orada da top oynama ama yılda 2 milyon euro trink para kazan. Artı her Milli Takım kadrosuna çağrıl, bir de o sayede bir kaç ülke gez... Daha kebabı var mı bilmiyorum. Huus geldi bir bok olacak sandık, aynı kafa ile gidiyoruz. Hazırlık karşılaşmasında revizyonun kralını beklerken, Dünya Kupası'na gidemeyen güzelim hazır paket kadroyu sür sahaya.

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Zaytung'da ne güzel yazmışlar;

"Yeni sezon öncesi hazırlık kampında Gökhan Zan'ın sakatlanmaması, Teknik Direktör Rijkaard'ın planlarını altüst etti."

miracsaral dedi ki...

Abi o değil de bu Gökhan Zan pozunu neye yorumlarsan yorumla sırıtmaz yaa...

Adsız dedi ki...

"Guus geldi bir bok olacak sandık, aynı kafa ile gidiyoruz."

Şu yorum buraya yakışmıyor hacı. Adam daha kaçıncı maçına çıkıyor takımın başında? Dördüncü? Beşinci? O kadar bile yok mu yoksa? Oğuz Çetin'in bu kadroda büyük payı olduğu aşikar, yarın aksini söylese bile Hiddink, inanmam zira yardımcısını korumak için böyle bir şey söylemesi mümkün. Bizim o "aynı kafa"yı 5 ayda değiştiremeyeceğimizi hepimiz biliyoruz, o zaman Rijkaard'da olduğu gibi Hiddink'te de sabredelim, en azından 1 sezon! Biz o krediyi bile tanımadık adama yahu. Çok acayip milletiz vesselam, çook.

L dedi ki...

kendi düşüncemi ufaktan belirteyim ben:o kadar umutsuz değilim. evet bu kadroyu kimse kabul edemez ama, o abd'deki hazırlık maçlarında ben ışık gördüm.