Vader


Star Wars Episode 4, yani ilk film, 1977 yılında çekildi. Adidas Originals ürünleri de genellikle bu dönemlere gönderme yapar. Takımların replica formaları genelde bu 70-80 dönemlerinden esinlenerek yapılır. Tamam iyi hoş, tarihler belki tutuyor da, ne alaka şimdi ? Daha pek çok futbol takımının Originals ürünü replica formaları yokken, imrene imrene sıramızı beklerken (belki de o sıra hiç gelemeycek), sen kalk Empire FC, Jedi FC hayali takımların replica tarzda formalarını yap. Luke Skywalker ve Darth Vader'ın uzun yıllar önce, çok uzak bir galakside 7 numara giydiklerini de öğrenmiş olduk. Baba Oğul'un karşılıklı kapışması yeşil sahalarda başlamış.


7 yorum:

Clifff dedi ki...

eccellente!

gerisi önemli değil... dedi ki...

vader'ın forması daha güzel. vader skywalker yazsa da olurdu aslında. skywalker soyadını parselletmemek lazım :)

liverpoolandkop dedi ki...

Alttaki ne muhteşem bir rakam fontudur hacım yaa =)

liverpoolandkop dedi ki...

Bu arada Bursaspor'un dünkü forma-şort-çorap kombinasyonunu nasıl buldunuz?

Selocan dedi ki...

Formanın yeşili ile şortun yeşili aynı tonda ise, güzel bir kombinasyon olmuştu. Yeşil çorap giyseydi bu kadar hoş gözükmezdi, beyaz çorap cilası olmuş.

Ancak Rangers'ın forması ve kombinasyonu Bursa'nın kine dikkat etmemi engelledi açıkçası.

liverpoolandkop dedi ki...

Rangers'la alakalı tam sizlik bir araştırma konusu var aslında. =)

Dün giydikleri home formanın çorabı ile 3rd forma çorabı aynı.

http://www.footballshirtculture.com/images/rangers-10-11-umbro-home-kit-2.jpg

http://www.footballshirtculture.com/images/rangers-10-11-third-umbro-kit-a.jpg

Selocan dedi ki...

Rangers maçlarını takip etmiyorum ancak Rangers'ın 2 home kombinasyonu vardır genelde. Birincisi kırmızı çoraplı ikincisi siyah çoraplı. Bu sene siyah çoraplıyı yaptılar. Siyah çorabı da dediğin gibi 3rdde de kullandılar. Away formalarının çorabı da kırmızı, yani belki maçtan maça away çorabı da kullanıp 2. esas home kombinas yonlarını da giyiyorlardır. Takip etmediğim için bilmiyorum

Biz de geçtiğimiz 2 sezon boyunca away formamızın şortunda ve çorabında home forma şortunu ve çorabını kullandık.

Onlar da siyah 3rd düşünmüşler, zaten home formalarında da siyah var, farklı renk bir çorap yapmayalım demişler. Tabi beyaz çorap olabilirdi o 3rd formanın altına. Değişik olurdu hem de arasıra home kombinasyonda da kullanırlardı. Ya da kırmızı çorabı da giyebilirlerdi ki o zaman da away çorabı kullanmışlar derdik =)